Rejser til Salzburgerland

Salzburgerlands natur imponerer

Når du rejser til Salzburgerland, vil du opleve en varieret bjergverden fra blidt alpeland til Østrigs højeste bjerg, Grossglockner. Du kan finde eventyrlige dale, dybe grotter, spejlblanke søer, imponerende vandfald og helbredende kilder. Du oplever barok og gotik samt Kapruner Tal med den enorme opdæmmede sø, 1.672 m over havets overflade. Krimmler vandfaldene styrter hele 380 meter ned via 3 trin, før vandmasserne ender i floden Salzach.

Tag på kør-selv-ferie til Salzburgerland fra Danmark, eller flyv til Salzburg, hvor du lejer en bil og får frihed til at opleve Salzburgerland i dit tempo. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger i Salzburgerland, har du alle muligheder for at udforske de skønne områder i Østrig.

rejseformer

inspiration

Vis på kort

Salzburgerland er som skabt til aktiv ferie

Flachau er for krop og sjæl

Rejser du til Østrig for at nyde den rene luft og prøve kræfter med en masse aktiviteter, så vil Flachau være lige noget for dig. Du kan sagtens tage hele familien med, for der er noget for alle aldre.

Du kan fx holde en aktiv ferie med vandre- eller cykelture i de smukke bjerge. Det er godt for både krop og sjæl. Mange af lifterne kører også om sommeren. På den måde kommer du op til de højeste bjergruter. Husk en god frokostkurv og drikkevarer.

Maria Alm for børn og voksne

Maria Alm er en rigtig hyggelig lille by og et populært valfartssted for både børn og voksne. Byens varemærke er den smukke kirke med det 84 m høje tårn. I byen og i omegnen finder du et væld af spændende aktiviteter. Der er fx et stort udendørs badeland med bølgebad og rutsjebane samt tennis, minigolf, fiskeri og ridning.

Du kan også bade i den nærliggende Ritzensee. Du kan også komme ud og vandre eller cykle i den indtagende natur, når du rejser til Maria Alm.

Puch bei Hallein/Salzburg – golf og meget mere

Den lille by Puch ligger i Salzachdalen, kun 10 km syd for Salzburg. Det er endnu et område i Østrig, hvor du har flere aktivitetstilbud at vælge mellem. Rejser du til Puch kan du fx besøge det store friluftsbad eller prøve kræfter med windsurfing på de nærliggende søer. Hvis din hobby er golf, har du hele 8 golfbaner at vælge mellem inden for en overkommelig radius.

St. Johann im Pongau – kurbyer på stribe

Her kommer du til et populært kur-område, der gennem årene er blevet til et af Østrigs mest eftertragtede områder. Rejser du til Gastenier-dalen, der er kendt for de helsebringende termal-kilder, ligger kurbyerne på stribe og venter på dig. Området gemmer også på den enestående bjergslugt, Liechtensteinklamm. Vandmasserne fosser gennem bjergslugten. Det er et imponerende syn, specielt tidligt om morgenen, fra en platform tæt på det 60 m høje vandfald.

Zell am See

Rejser du til Zell am See, bliver du omringet af mere end 30 imponerende bjergtoppe over 3.000 m. De mest kendte er nok Kitzsteinhorn (3.203 m) og Grossglockner (3.797m). Den populære by ligger på vestbredden af Zellersee, der er 4 km lang og 1,5 km bred. Det er Europas sportsregion sammen med nabobyen Kaprun. Du får et enormt sports- og fritidsudbud med sejlsport, svømning, vandring, bjergbestigning, paragliding, svæveflyvning og selvfølgelig skisport, som du også har mulighed for på gletscheren om sommeren.

kontakt