Romantik Hotel Alpenblick, Hippach-Schwendau

Hyggeligt hotel i skønne Tyrol

Romantik Hotel Alpenblick, Hippach-Schwendau

Romantik Hotel Alpenblick ligger fredeligt i Zillertals fantastisk bjergverden med eventyrlige panoramaudsigter over Hippach. Fra hotellet udgår adskillige vandreruter og med vandrebussen kan I komme rundt i hele bjergparadiset i Hochgebirgs-Naturpark Zillertal. Her er smukke bjergstier, alpine græsgange og romantiske vandfald og overalt tager bjergbaner jer op i det skønne bjergterræn.

Fra 650 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Alpenblick byder på komfortable værelser med navne som Kuschelzimmer, Rosenzimmer og Turmzimmer. Og interiøret og udstyret i værelserne i klassisk stil holder, hvad de klangfulde navne lover. På Hotel Alpenblick drejer det sig om velvære samt opmærksomhed på detaljer og varm gæstfrihed.

På Romantik Hotel Alpenblick er den magiske formel "at lave mad med kærlighed", som man bruger til at skabe de kulinariske lækkerier i den fremragende à la carte-restaurant. Her får I delikatesser fra det regionale køkken og velsmagende vegetariske alternativer serveret med en knivspids klassisk atmosfære.

Tiden flyver for hurtigt med en stilfuld smagning i den rustikke vinkælder eller i den romantiske pejsbar, og man tilbyder ugentlige vinsmagninger i den traditionelle vinkælder. Her gemmes fine vine fra de bedste østrigske druesorter fra de populære vinområder ligesom hotellets snapsbar overrasker med et stort udvalg af fine snapse.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud