Romantik Hotel Die Gersberg Alm, Salzburg

Lækkert Spahotel nær Salzburg

Romantik Hotel Die Gersberg Alm, Salzburg

Selv i Mozarts tid var Gersberg Alm midt i den smukke natur og med en storslået udsigt til katedralen og fæstningen et populært udflugtsmål. I dag er det nænsomt restaurerede Romantik Hotel Die Gersberg Alm et af Salzburgs førende hoteller. Kultiveret 'joie de vivre' og moderne komfort akkompagneret af et fremragende køkken og udsøgte vine gør Romantik Hotel Die Gersberg Alm unikt.


Fra 650 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Die Gersberg Alm har 40 komfortable værelser i forskellige kategorier med masser af opmærksomhed på detaljer, gode møbler, bløde senge og al moderne komfort. Alle naturligvis med badeværelse, minibar, satellit-tv og en del med balkon eller terrasse.

Restautanterne "Zirbenstube" er en velkendt toprestaurant er et hyggelige Zirben-beklædte loakle med udsigt over Salzburg, og med en herlig sommerterrasse. Uanset om I foretrækker traditionelt østrigsk køkken, frisk fisk fra lokale farvande eller internationale kulinariske lækkerier er køkkenteamet optaget af den bedste kvalitet. Husets specialiteter inkluderer også østrigske kager, såsom den berømte "Kipferlschmarrn". Restauranten har også et imponerende sortimentet af snaps med kendte specialiteter fra de østrigske ædle destillerier Waltraud Jöbstl, Karl Holzapfel og Alois Gölles.

Til fritiden venter en udendørs swimmingpool og I kan slappe af i den vidunderlige have med parasoller og liggestole og nyder duften af engblomster fra de tilstødende enge.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud