Romantik Hotel Die Krone von Lech, Lech am Arlberg

Luksushotel i Lech am Arlberg

Romantik Hotel Die Krone von Lech, Lech am Arlberg

Det historiske Romantik Hotel Die Krone von Lech kombinerer historie og tradition med moderne komfort. Selv i det 18. århundrede var Gasthof Krone et populært hvilested for rejsende, og i dag har det 5-stjernede hotel internationalt ry.

Hotel Krone har udviddet nænsomt og med omtanke siden 1741. Her erstatter nye ting aldrig helt de gamle, men kombinerer snarere hinanden, til en umiskendelige og unikke charme. Med sin autentiske atmosfære og elegance er Romantik Hotel Die Krone von Lech et meget specielt sted I vil elske at besøge.

Fra 1.050 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksuriøs komfort og sofistikerede omgivelser

Romantik Hotel Die Krone von Lech byder på luksuriøs komfort. Oplev det harmoniske samspil mellem guld, sølv, træ og marmor, og i jeres hyggelige værelse kan I slappe af i enestående og sofistikerede omgivelser. Værelserne og suiterne er designet med flair, og deres unikke stil og de anvendte materialer, farver og former giver hvert værelse sin egen karakter, og naturligvis med alle moderne faciliteter.

Romantik Hotel Die Krone von Lechs historiske Krone-Stuben byder på ekstremt raffinerede retter, hvor I samtidig kan nyde en fantastisk udsigt over de majestætiske bjerge.I den nye panoramarestaurant føres nydelsen til en ny dimension, og stemningen skifter med det naturlige lys og skaber en harmonisk og behagelig atmosfære. I vil blive forkælet med udsøgte retter fra internationale og lokale retter, og to certificerede sommeliers vælger fine vine fra den velassorterede vinkælder.

Romantik Hotel Die Krone von Lech byhder også på SPA & fitness ' Wasserschlössl' med kosmetik, helbredende massage og mange afbalancerede wellness-behandlinger. I kan besøge den forfriskende Vital Sauna, tepidariumet, eller nyde et tyrkisk dampbad samt en panorama-indendørs pool og udendørs boblebad.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Østrig - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Østrig

Naturen imponerer konstant i Østrig

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011