Romantik SPA Hotel Elixhauser Wirt, Salzburg-Elixhausen

Lækkert Spahotel nær Salzburg

Romantik SPA Hotel Elixhauser Wirt, Salzburg-Elixhausen

Det 4-stjernede Romantik Spa Hotel Elixhauser Wirt er den ældste familiedrevne virksomhed i Østrig og ledes idag af Michaela Gmachl i 23. generation som et moderne, innovativt hotel med respekt for tradition og historie. Denne perle fra år 1334 ligger i en landlig idyl i den grønne udkant af UNESCOs Verdenskulturarvsby Salzburg. 

Fra 1.050 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik SPA Hotel Elixhauser Wirt har 74 værelser og suiter opdelt i flere kategorier, alt efter størrelse, beliggenhed og indretning, men alle rummelige og med alle tænkelige moderne faciliteter.

Et højdepunkt under et ophold påRomantik SPA Hotel Elixhauser Wirt er et besøg i hotellets egen prisvindende gourmetrestaurant med regionale delikatesser, hvoraf de fleste kommer fra virksomhedens egen slagterforretning. Disse specialiteter serveres i de nænsomt renoverede lokaler, hvor en goumetaften krones med et besøg i hotelbaren eller pejsestuen.

På hotellets øverste etage finder I den rummelige og charmerede SPA Horizont med en fantastisk udsigt over Salzburg-bjergene. Oplev afslapning på højeste niveau med en beroligende massage og derefter afslapning i den hyggelige pavillon. Her finds også en separat dameafdeling med sauna, dampbad og dusche.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud