Belver Boa Vista Hotel and Spa

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Døgnåben reception

Her skal du bo

Vis på kort

Placering

Dette hotel ligger centralt i turistbyen Albufeira blot ca. 10 minutters gang fra stranden. På ca. 15 minutter kommer man til centrum med de mange forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige ved hotellet.

Indretning

Strandhotellet blev renoveret i år 2006 og har fordelt på 5 etager i alt 84 værelser, heraf 2 suiter. Den klimatiserede bygning rummer en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator og café. Der er endvidere en bar med piano, en tv-stue og en klimatiseret a la carte restaurant. Herudover råder hotellet også over konferenceindretninger og internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der er også mulighed for at leje cykler (mod betaling). Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.

Hotelværelse

Værelserne og suiterne (1 med whirlpool) ligger i retning af havet og tilbyder alt komfort på et moderne hotel. Derudover er der veludstyret badeværelse, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang/WLAN, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Endvidere er der terrasse med udsigt over havet.

Forplejning

Restauranten tilbyder en kold og varm morgenmadsbuffet. Aftensmaden kan bestilles a la carte. Snackbaren tilbyder frokost og lette anretninger hele dagen.

Kreditkort

Betalingskortene American Express, Visakort, MasterCard og Diners Club accepteres.

Bestil her