Parador de Cardona, Cardona

En middelalder fæstning og et saltbjerg

Parador de Cardona, Cardona
Parador de Cardona er en rejse tilbage i tiden til middelalderen med et smukt middelalderslot med en beliggenhed højt over den by Cardona. Den første fæstning på stedet blev bygget på ordre af Ludvig af Aquitaine i 798 for at beskytte en af Europas største forekomster af salt, der var et af datidens vigtigst mineraler og handelsvarer, som findes i det nærliggende saltbjerg La Salina.

Efterfølgende udbygninger har kun forstærket befæstningerne, der i dag står som en markant manifestation højt over den charmerende by Cardona.

Middelalder slottet fremstår i dag nænsomt restaureret og vedligeholdt og huser en af de mere markante Paradores. Fra mange af værelserne kan I nyde den storslåede panorama udsigt over byen og landområderne omkring Cardoner floden, som følger med en sådan unik placering. 

Parador de Cardona er overdådigt dekoreret med antikviteter, og alle rum er rigt udsmykkede med catalansk inspirerede middelalderlige møbler.

Fra 656 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

En spøgelseshistorie og værelse 712

Til et middelalderslot hører mange historier, og mange af dem triste.

I 1200-tallet fortæller en legende, at en datter af den viscomte, der boede der, forelskede sig i en maurisk guvernør i et nærliggende område. Et sådant forhold på tværs af religioner var ofte utænkeligt, og faderen var imod forholdet og lod sin datter spærre inde. Datteren holdt fast i sit krav om at elske, hvem hun ville, og efter flere ensomme år døde hun i tårnet.

Rygterne siger, at hendes spøgelse stadig hjemsøger Paradoren - især i værelse 712. Rygtet har kun fået ekstra liv, da det fortælles at en hund - under restaureringen og ombygningen til Paradoren – sad foran dette rum og gøede uden ophør i en måned. Om historien er sand vides ikke, men stedet indbyder til sådanne historier.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Spanien - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011