Grand Hotel Downtown (ex Clarion Collection Frankfurt Central Station)

Fakta om hotellet

Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Elevator
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel ligger i hjertet af Frankfurt, tæt på byens hovedbanegård med busstationen og 600 m fra domkirken Frankfurter Dom. Der ligger desuden restauranter og barer inden for 100 m af hotellet, ligesom man finder et natteliv og diverse forretninger 500 m væk. Herudover finder man seværdigheder såsom operaen, Goethe-Haus, Römerberg, kirken Paulskirche og den store promenade inden for 600 m af hotellet, mens der til Det Jødiske Museum er omkring 1 km. Endvidere kan man gå fra hotel
Indretning
Dette klimatiserede city- og designer-hotel, som blev renoveret i 2011, ligger i en elegant og moderne hjørnebygning og råder over en stilfuld restaurant, en café og en hyggelig bar, og alt sammen er indrettet i en farverig stil og tjener som en ideel base for såvel forretningsrejsende som feriegæster. Det historiske hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hertil kommer trådløs internetadgang, ligesom gæsterne har mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.
Hotelværelse
Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer såvel som en dobbeltseng og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Af andre værelsesbehageligheder er der telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe.
Sport/underholdning
Gæsterne har mulighed for at træne i fitness-studiet, slappe af i saunaen eller hvile sig med en massage. Niederrad golfbane ligger kun 5 km fra hotellet.
Forplejning
Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.
Kreditkort
American Express, JCB, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Bestil her