Distinguished Inns i USA

Tag på livsnyderferie i USA


På Distinguished Inns vil I opleve en personlig gæstfrihed uden sidestykke i smagfulde omgivelser på 350 charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er helt i top.

Hvis I planlægger en kør-selv-ferie i USA, er det oplagt at inkludere Distinguished Inns enten som et par dages afslapning mellem oplevelserne eller som en hel ferie, hvor I bygger jeres kør-selv-ferie op omkring disse skønne oaser. Da de indbydende Distinguished Inns alle er unikke, kan de let blive et af højdepunkterne på jeres USA-rejse - og et behageligt højdepunkt af den slags, som nemt kan blive vanedannende.

Se filmen
Distinguished Inns i USA
West Mountain Inn - huset om sommeren, Vermont i USA

Rejsemål

Vis på kort

Information

Oplev et autentisk Amerika som i klassiske film

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Familiedrevet

Et unikt særpræg ved Distinguished Inns er, at de ofte er drevet af ejerne selv. Det betyder, at I er sikre på en herlig autentisk oplevelse med et charmerende personligt præg, hvor I kan opleve at få et personligt forhold til værterne – som til gengæld behandler jer som venner af huset.

Høj kvalitet

Med et ophold på Distinguished Inns er I garanteret en kvalitetsoplevelse. Der er ca. 20.000 Inns og Bed&Breakfast steder i USA, men kun 350 af dem lever op til de høje kvalitetskrav, der stilles for at blive en del af Distinguised Inns. Udvælgelsen og den løbende kvalitetssikring gennemføres af uafhængige inspektører, der overnatter anonymt som gæst og tjekker hver enkelt Distinguished Inn. Sikker og effektiv ”Quality assurance” som amerikanerne kalder denne form for kvalitetssikring.

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af et par dage under eller efter jeres rundrejse på kontinentet.

Distinguished Inns er perfekte til:

  • Afslapning og forkælelse i unikke omgivelser
  • Romantiske ferier og bryllupsrejser
  • Familiefester som fødselsdage og bryllupper
  • Ferier med historisk tema
  • Mad- og vin-ferier
  • Wellnessferier
  • Golf og skiferier
  • Små konferencer eller teambuildingophold med firmaet

 

Inspiration

Kontakt