FDM travel har overtaget MC rejser Aps aktiviteter

MC-Rejser Aps konkurs

Den 2. august 2023 blev MC-Rejser Aps erklæret konkurs. Med effekt fra den 10. august 2023 har FDM travel overtaget kundedatabase, hjemmeside, varemærke og andre aktiver i boet. 

Har du bestilt en rejse hos MC-Rejser Aps?
Konkursen betyder, at din bestilling hos MC-Rejser Aps ikke længere er gældende. FDM travel tager så hurtigt som muligt kontakt til alle, der havde bestilt plads på en tur for at tilbyde plads på tilsvarende tur hos FDM travel. Det beløb, som du måtte have indbetalt til MC-Rejser Aps, er sikret gennem Rejsegarantifonden. Du vil enten kunne overføre det betalte beløb til FDM travel til en ny rejse eller få det udbetalt af Rejsegarantifonden. Du får mere information om dette, når vi kontakter dig.

For at komme afsted, skal du således lave en ny bestilling hos FDM travel, hvor FDM travels priser og handelsbetingelser gælder. Du kan se vores MC-ture med danske guide nedenfor.

Har du bestilt en rejse på MC-Rejser Aps tur "Best of the West" med afgang allerede den 29. august 2023 (enkelte med afrejse den 5. september), arbejder vi på højtryk med at lave en tilsvarende tur på de samme datoer. Du vil få nærmere detaljer, når vi kontakter dig.

FDM travels MC-rejser

  • MC-ture med dansk guide i USA, Canada og New Zealand
     
  • Vi arbejder med faste priser uden overraskelser
  • I tillæg kan vi skræddersy individuelle MC-rejser

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. bestilling på MC-rejser med guide? Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Vi ved hvordan du oplever USA på motorcykel. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi gerne.

Du kan i øvrigt se vores seneste online foredrag her.

Se vores inspirerende MC-brochure her

Kontakt os

 

Påklædning og sikkerhed

Se filmen
Dennis fortæller om påklædning og sikkerhed
Dennis fortæller om påklædning og sikkerhed foran Eagle Rider - MC USA

Vores anbefaling til påklædning og sikkerhed

Se den korte video, hvor Dennis - vores MC guide i USA, kort fortæller om påklædning og sikkerhed i forbindelse med motorcykelkørsel i USA.