Flybilletter til Boston

Bestil din flybillet til Boston

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Boston, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Boston i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Boston Lufthavn

Bostons internationale lufthavn ligger på en halvø, der går ud i Boston Bugten – en placering som betyder, at der kun er få kilometer fra lufthavnen og ind til Boston Centrum. Lufthavnen er langt den største i New England med mere end 30 millioner passagerer om året. Icelandair har en daglig ”direkte” forbindelse til Boston fra København via Island.

Navn: Boston Logan International Airport
Adresse: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA
IATA kode: BOS
Flyvetider til Boston Logan International Airport: Direkte fly er ca. 8 timer fra København.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Boston lufthavn

Placeringen tæt på Boston centrum betyder, at der er fine forbindelser fra lufthavnen og ind til centrum. Fx med Silver Line, en hurtigbusrute fra lufthavnen eller Red Line, den ene af Bostons fire subway-linier. En underjordisk tunnel fører bilister fra lufthavnen og ud til motorvejene omkring Boston.

Kontakt os for en flybillet til Boston

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Boston, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Boston. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Boston, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Boston til den bedst mulige pris.

Flybillet til Boston i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Boston.

Kombiner din flybillet til Boston med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Boston, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Boston er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Boston i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Boston.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA