Flybilletter til Boston

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Boston i vores onlinebooking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Boston i USA, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

information

Boston Lufthavn

Bostons internationale lufthavn ligger på en halvø, der går ud i Boston Bugten – en placering som betyder, at der kun er få kilometer fra lufthavnen og ind til Boston Centrum. Lufthavnen er langt den største i New England med mere end 30 millioner passagerer om året. Icelandair har en daglig ”direkte” forbindelse til Boston fra København via Island.

Navn: Boston Logan International Airport
Adresse: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA
IATA kode: BOS
Flyvetider til Boston Logan International Airport: Direkte fly er ca. 8 timer fra København.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra Boston lufthavn

Placeringen tæt på Boston centrum betyder, at der er fine forbindelser fra lufthavnen og ind til centrum. Fx med Silver Line, en hurtigbusrute fra lufthavnen eller Red Line, den ene af Bostons fire subway-linier. En underjordisk tunnel fører bilister fra lufthavnen og ud til motorvejene omkring Boston.

 

Værd at vide om flybilletter til Boston

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Boston i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Boston tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Boston. 

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Boston

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Boston, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Boston.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Boston, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Boston til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Boston i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Boston.

 

Kombiner din flybillet til Boston med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Boston, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Boston er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Boston i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Boston.