Flybilletter til Miami

Bestil din flybillet til Miami

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Miami, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Miami i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Lufthavnen i Miami

Når du rejser med fly til Miami lander du i Miami International Airport – det største knudepunkt for rejsende til og fra USA og Latinamerika. Lufthavnen ligger 18 km. nordvest fra Miami centrum. Med mere end 40 millioner flypassagerer om året hører Miami International Airport til blandt de travleste lufthavne i USA. Lufthavnen består af tre terminaler – den centrale, den sydlige og den nordlige terminal.

Navn: Miami International Airport
Adresse: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA
IATA kode: MIA
Flyvetider til Miami: Der er ingen direkte fly til Miami fra København, men de største europæiske, og de fleste amerikanske selskaber har ruter til og fra Miami. Flyvetider varierer herfor alt afhængig af mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -5 timer fra Danmark

Transport til og fra Miami International Airport

Når du lander i lufthavnen med fly til Miami har du gode muligheder for transport videre med både bus, eldrevet tog og bil.

Med tog
MIA Mover er et eldrevet tog, der transporterer dig nemt og gratis til Miami Central Station, hvorfra du kan rejse videre til din slutdestination. MIA Mover kører ligeledes til Miami Rental Car Center. MIA Movers togstation finder du på 3. niveau ved Dolphin and Flamingo, som tilgås via rullefortorv.

Med bil
Miami Rental Car Center huser 16 forskellige udlejningsfirmaer, der tilbyder dig et bredt sortiment af udlejningsbiler. Her oplever du den totale frihed og fleksibilitet, når du lejer en bil. Miami Rental Car Center ligger 1,6 km væk fra lufthavnen, men du kommer nemt hertil med MIA Mover toget, som du finder på 3. niveau.

Med taxi
I Miami International Airport kan du praje en taxi ved udgangen i stueetagen nær bagageudleveringsområdet. En tur fra lufthavnen til Miami centrum tager omkring 20-25 minutter og koster ca. $ 25.

Med bus
Fra Miami Central Station kan du rejse videre med de offentlige Metrobusser til din næste destination. Du kommer frem til stationen med Miami Mover toget. En enkeltbillet med MetroBusserne koster ca. $ 3.

Med shuttle-bus
SuperShuttle er en praktisk og økonomisk måde at komme til og fra Miami lufthavn. SuperShuttle er en komfortabel måde at rejse til og fra lufthavnen fra dit hotel. Du skal blot huske at reservere i forvejen, før du kan hoppe på bussen.

Du finder SuperShuttle stande ved udgangene i stueetagen ved bagageudleveringsområdet. En enkeltbillet med shuttle-bussen koster omkring 25 cent.

Fordele og ulemper ved Miami International Airport

Fordele: Eksklusive butikker og restauranter. Moderne og spændende kunst og udstillinger der skal give dig en anderledes oplevelse på din rejse og berige lufthavnens miljø generelt.

Ulemper: Stor lufthavn, som kan virke uoverskuelig. Kom derfor altid i god tid før afrejse, så du ikke misser din flyafgang!

Kontakt os for en flybillet til Miami

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Miami, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Miami. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Miami, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Miami til den bedst mulige pris.

Flybillet til Miami i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Miami.

Kombiner din flybillet til Miami med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Miami, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Miami er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Miami i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Miami.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: ChicagoDansk VestindienLas VegasLos AngelesNew YorkOrlandoSan FranciscoSeattleWashington D.C., Boston

Andre relevante sider: Flybilletter til USA