Flybilletter til Los Angeles

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Los Angeles i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Los Angeles, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

los angeles lufthavn

Når du rejser med fly til Los Angeles, lander du i den tredje største lufthavn i USA – Los Angeles International Airport (LAX). Med ca. 62 mio. passagerer årligt overgås den kun af Atlanta og Chicago O’Hare.

LAX er hovedlufthavnen i Greater Los Angeles Area, som er det næstmest befolkede område i USA.

Lufthavnen har ni terminaler fordelt på et 14 km² stort område og er hovedkontor for flere af USAs store luftfartselskaber herunder American Airlines, United Airlines, Alaska Airlines og Great Lakes Airlines.

Navn: Los Angeles International Airport
Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, USA
IATA kode: LAX
Flyvetider til Los Angeles International Airport: Direkte fly til Los Angeles International Airport er ca. 11 timer.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

 

Transport til og fra Los Angeles lufthavn

Når du lander i LAX med fly til Los Angeles, har du selvsagt masser af muligheder for at komme ind til byen og dit hotel. Bil, taxa og bus findes i lufthavnen, mens metro kan tilgås med shuttle-bus.


Metro

LAX er ikke direkte forbundet med en af Los Angeles metrolinjer. Den nærmeste metrostation er LAX Aviation på Green Line, som kan tilgås med gratis shuttle-bus fra lufthavnen.

Bus

Hvis du skal ind til Downtown L.A. er det nemt at hoppe ombord på de såkaldte FlyAway busser, der hver halve time (døgnet rundt) kører direkte fra Terminal 1 i LAX til Union Station i Downtown. Det tager typisk 30 minutter at køre fra LAX og ind til Union Station.

En anden mulighed er de såkaldte Shared Ride Vans. Super Shuttle tilbyder minibusser med plads til  9 personer, som kan følges ad til samme destination. Endelig tilbyder en række (dyrere) hoteller omkring LAX gratis bustransport fra ankomstterminalen til hotellet.

Taxa

Der findes ni forskellige taxaselskaber i Los Angeles. Alle licenserede taxaer har metertakts, men det er muligt at få tilbudt en fast sats på ture fra LAX lufthavn til Downtown LA.

Leje bil

De fleste større biludlejningsfirmaer giver dig mulighed for at stille bilen ved LAX lufthavn (hvor der også er mulighed for at låne en bil), eller de omkringliggende lufthavne. Det anbefales dog, at du foretager din reservation af bilen på forhånd, enten online eller via telefon. Det er også muligt at leje en bil på mange af de større hoteller.

 

Fordele og ulemper ved Los Angeles lufthavn

Fordele: Masser af faciliteter, en lang række barer og spisesteder, samt shopping muligheder.

Ulemper: LAX er utrolig stor, og kan derfor let virke uoverkommelig med de mange rejsende, der befinder sig i lufthavnen.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Los Angeles

Kontakt altid FDM travel på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Los Angeles, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Los Angeles.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Los Angeles, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Los Angeles til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Los Angeles i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Los Angeles.

 

Kombiner din flybillet til Los Angeles med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Los Angeles, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Los Angeles er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Los Angeles i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Los Angeles.