Flybilletter til Los Angeles

Bestil din flybillet til Los Angeles

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Los Angeles, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Los Angeles i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

los angeles lufthavn

Når du rejser med fly til Los Angeles, lander du i den tredje største lufthavn i USA – Los Angeles International Airport (LAX). Med ca. 62 mio. passagerer årligt overgås den kun af Atlanta og Chicago O’Hare.

LAX er hovedlufthavnen i Greater Los Angeles Area, som er det næstmest befolkede område i USA.

Lufthavnen har ni terminaler fordelt på et 14 km² stort område og er hovedkontor for flere af USAs store luftfartselskaber herunder American Airlines, United Airlines, Alaska Airlines og Great Lakes Airlines.

Navn: Los Angeles International Airport
Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, USA
IATA kode: LAX
Flyvetider til Los Angeles International Airport: Direkte fly til Los Angeles International Airport er ca. 11 timer.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

Transport til og fra Los Angeles lufthavn

Når du lander i LAX med fly til Los Angeles, har du selvsagt masser af muligheder for at komme ind til byen og dit hotel. Bil, taxa og bus findes i lufthavnen, mens metro kan tilgås med shuttle-bus.

Metro
LAX er ikke direkte forbundet med en af Los Angeles metrolinjer. Den nærmeste metrostation er LAX Aviation på Green Line, som kan tilgås med gratis shuttle-bus fra lufthavnen.

Bus
Hvis du skal ind til Downtown L.A. er det nemt at hoppe ombord på de såkaldte FlyAway busser, der hver halve time (døgnet rundt) kører direkte fra Terminal 1 i LAX til Union Station i Downtown. Det tager typisk 30 minutter at køre fra LAX og ind til Union Station.

En anden mulighed er de såkaldte Shared Ride Vans. Super Shuttle tilbyder minibusser med plads til  9 personer, som kan følges ad til samme destination. Endelig tilbyder en række (dyrere) hoteller omkring LAX gratis bustransport fra ankomstterminalen til hotellet.

Taxa
Der findes ni forskellige taxaselskaber i Los Angeles. Alle licenserede taxaer har metertakts, men det er muligt at få tilbudt en fast sats på ture fra LAX lufthavn til Downtown LA.

Leje bil
De fleste større biludlejningsfirmaer giver dig mulighed for at stille bilen ved LAX lufthavn (hvor der også er mulighed for at låne en bil), eller de omkringliggende lufthavne. Det anbefales dog, at du foretager din reservation af bilen på forhånd, enten online eller via telefon. Det er også muligt at leje en bil på mange af de større hoteller.

Fordele og ulemper ved Los Angeles lufthavn

Fordele: Masser af faciliteter, en lang række barer og spisesteder, samt shopping muligheder.
Ulemper: LAX er utrolig stor, og kan derfor let virke uoverkommelig med de mange rejsende, der befinder sig i lufthavnen.

Kontakt os for en flybillet til Los Angeles

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Los Angeles, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Los Angeles. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Los Angeles, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Los Angeles til den bedst mulige pris.

Flybillet til Los Angeles i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Los Angeles.

Kombiner din flybillet til Los Angeles med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Los Angeles, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Los Angeles er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Los Angeles i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Los Angeles.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA