Flybilletter til Chicago

Bestil din flybillet til Chicago

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Chicago, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Chicago i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Chicago lufthavn

Chicagos internationale lufthavn er en af verdens travleste lufthavne – kun overgået af Hartsfield-Jackson lufthavnen i Atlanta. På årsplan bliver det til 70 millioner passagerer – til sammenligning flyver der 20 millioner passagerer ud af Københavns Lufthavn hvert år. Chicago O’Hare Airport ligger 30 kilometer nordvest for Chicago med ialt fire terminaler, der er forbundet med monorail-tog, som fragter passagererne rundt mellem terminalerne.

O’Hare er i øvrigt opkaldt efter en legendarisk jagerpilot fra Chicago, der under 2. verdenskrig udførte adskillige dristige luftangreb på japanske fly under Stillehavskrigen, inden han selv omkom i en luftduel i november 1943.

Navn: Chicago O'hare International Airport
Adresse:  10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA
IATA kode: ORD
Flyvetider til Chicago: Direkte fly til Chicago er ca. 10 timer.
Tidsforskel: - 6 timer

transport Til og fra lufthavnen

Der er direkte forbindelse med Chicago Downtown fra lufthavnen via Chicagos blå subway-linie. Transporttiden ind til centrum er cirka 45 minutter. Vil I hellere have en udlejningsbil, har alle de store udlejningsselskaber kontorer i lufthavnen. Men husk at det er dyrt at parkere bilen inde i Chicago, så vent eventuelt et par dage med at afhente bilen, hvis I starter med et ophold i selve Chicago. En række hoteller tilbyder shuttel-busser til og fra lufthavnen, og hertil kommer et utal af buslinier til forskellige lokaliteter i Chicago-området.

Kontakt os for en flybillet til Chicago

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Chicago, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Chicago, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Chicago til den bedst mulige pris.

Flybillet til Chicago i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Chicago.

Kombiner din flybillet til Chicago med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Chicago, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Chicago i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Chicago.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA