Flybilletter til Chicago

Book dine flybilletter online

Du kan bestille din flybillet til Chicago i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Chicago, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

chicago lufthavn

Chicagos internationale lufthavn er en af verdens travleste lufthavne – kun overgået af Hartsfield-Jackson lufthavnen i Atlanta. På årsplan bliver det til 70 millioner passagerer – til sammenligning flyver der 20 millioner passagerer ud af Københavns Lufthavn hvert år. Chicago O’Hare Airport ligger 30 kilometer nordvest for Chicago med ialt fire terminaler, der er forbundet med monorail-tog, som fragter passagererne rundt mellem terminalerne.

O’Hare er i øvrigt opkaldt efter en legendarisk jagerpilot fra Chicago, der under 2. verdenskrig udførte adskillige dristige luftangreb på japanske fly under Stillehavskrigen, inden han selv omkom i en luftduel i november 1943.

Navn: Chicago O'hare International Airport
Adresse:  10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA
IATA kode: ORD
Flyvetider til Chicago: Direkte fly til Chicago er ca. 10 timer.
Tidsforskel: - 6 timer

transport Til og fra lufthavnen

Der er direkte forbindelse med Chicago Downtown fra lufthavnen via Chicagos blå subway-linie. Transporttiden ind til centrum er cirka 45 minutter. Vil I hellere have en udlejningsbil, har alle de store udlejningsselskaber kontorer i lufthavnen. Men husk at det er dyrt at parkere bilen inde i Chicago, så vent eventuelt et par dage med at afhente bilen, hvis I starter med et ophold i selve Chicago. En række hoteller tilbyder shuttel-busser til og fra lufthavnen, og hertil kommer et utal af buslinier til forskellige lokaliteter i Chicago-området.

Kontakt fdm travel for en flybillet til Chicago

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Chicago i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Chicago tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Chicago.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Chicago
Kontakt altid FDM travel på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Chicago, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Chicago, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Chicago til den bedst mulige pris.

Flybillet til Chicago i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Chicago.

Kombiner din flybillet til Chicago med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Chicago, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Chicago i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Chicago.