Flybilletter til USA

Bestil flybilletter til usa

Du kan vælge at bestille flybilletten til USA i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til USA, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille indenrigs-flybilletter i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Udvalgte områder og byer

Vis på kort

Information

Derfor skal du bestille flybilletter hos FDM travel

Når I planlægger jeres rejse til USA, så er flytransporten af gode grunde en forudsætning for rejsen. Og for de fleste er det bare noget, der skal bestilles, og så er den sag klaret. Men - en flybillet er ikke bare en billet. Det er en verden af muligheder.

For os er jeres flybillet ikke bare noget, der skal klares, da den både udgør en pæn del af rejsens pris og giver nogle muligheder for ekstra oplevelser undervejs.

 

Køb flybilletten hos en af vores erfarne USA-specialister

Du får følgende fordele:

  • Vi sikrer jer den bedste forbindelse til prisen og ikke blot den bedste pris.

  • Vi ser på muligheder i jeres flypriser frem for begrænsninger.
  • Vi giver jeres rejse et personligt touch.

 

Få et ekstra stop på flybilletten og en ekstra oplevelse - det koster ikke mere

Husk at I ofte kan få en ekstra ferieoplevelse med uden beregning. Når I fx flyver til Californien, kan I uden beregning stoppe undervejs og tage et par dage i New York, uden at flybilletten koster ekstra. Eller til Hawaii med et par dage i San Francisco. Så kan I opleve mere i USA på en og samme tur, uden at jeres flybilletter bliver dyrere.

 

Flyv ud til en by og hjem fra en anden - så sparer I tid i bilen

Er I klar over, at I næsten altid kan flyve ud til en by og hjem fra en anden? Tag fx ud til Miami og hjem fra Orlando, New York eller Washington D.C. eller hvad med Phoenix og hjem fra San Francisco? Så skal I ikke køre hele vejen fra vestkysten til Grand Canyon og tilbage igen, men kan tage nationalparkerne i Grand Canyon, Zion og Bryce på vejen mod Las Vegas og så videre ud til Stillehavet.

 

Book flybilletten til USA som en ”gennemgangsbillet” - det gør jeres rejse lettere

Det lyder teknisk, men for vores USA-specialister er det bare en måde at gøre jeres rejse lettere. Med en gennemgangsbillet er der samme regler på tværs af de flyselskaber, som I benytter, og det letter alt fra bagageregler til seating i flyet. Det tænker vi altid på - på jeres vegne.

 

Køb altid en pakkerejse, når I skal til USA - det giver sikkerhed

Kombiner jeres flybillet med hotel eller bilreservation - og så er I dækket af Pakkerejseloven og dens forbrugerbeskyttelse. Det er ikke det, man tænker på, når man køber sin rejse, men det er det, man tænker på, hvis flyet er forsinket eller motorhomet har en dårlig dag. Så er det godt at have købt en pakkerejse hos et rejsebureau, der står ved sit ansvar.

 

Vi kender flyselskabernes kampagner og har specialpriser - det giver den bedste pris

Når I køber flybilletter hos os, får I fordel af det fulde udbud af priser, da vi samarbejder med en bred vifte af flyselskaber. Så ud over vores indkøbsvolumen får I fordel af, at vi kender flyselskabernes kampagner og ofte har specialpriser på mange flyselskaber.