Flybilletter til San Francisco

Bestil din flybillet til San Francisco

Ønsker du at rejse til San Francisco, kan du med fordel bestille både flybilletter og hotel, fly og billeje eller hele din rejse i vores søgemaskine - så har du en pakkerejse og er dækket af pakkerejseloven.

Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter, flyve med et bestemt flyselskab og kombinerer det med billeje og hotel, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Vælger du at bestille din flybillet til San Francisco i vores søgemaskine, kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Rundtur" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "En vej" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter  
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?  
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:  
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:  
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter, i forbindelse med en pakkerejse som fx en kør-selv-ferie i USA.

Kontakt

Bestil online

Information

San Francisco lufthavn

San Francisco International Airport ligger 13 miles (21 kilometer) syd for San Francisco og er den mest benyttede lufthavn blandt danskere, der tager til det vestlige USA. I daglig tale betegnes lufthavnen blot SFO – en forkortelse for San Francisco og Oakland.

Navn: San Francisco International Airport
Adresse: San Francisco, Californien 94128, USA
IATA kode: SFO
Flyvetider til San Francisco: Ca. 11 timer med direkte fly.
Tidsforskel: -7 timer fra dk

Transport til og fra San Francisco International Airport

Undergrundslinien BART fra lufthavnen til San Francisco gør det nemt at komme ind til downtown. Turen ind til byen tager cirka 30 minutter. Den nye metrolinie gør det oplagt, at du venter med at afhente din udlejningsbil, mens du i er San Francisco, da det er rigtigt dyrt at have bilen parkeret i downtown San Francisco. I selve lufthavnen fragter det såkaldte Air Train passagererne rundt mellem de enkelte terminaler og ud til biludlejningsselskabernes afhentnings- og afleveringscentre.

Kontakt os for en flybillet til San Francisco

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til San Francisco, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle kampagner på flybilletter til San Francisco. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til San Francisco, så de kan rådgive og bestille din flybillet til San Francisco til den bedst mulige pris.

Flybillet til San Francisco i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til San Francisco.

Kombiner din flybillet til San Francisco med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til San Francisco, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til San Francisco er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til San Francisco i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til San Francisco.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA