Flybilletter til San Francisco

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til San Francisco i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til San Francisco, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

San Francisco lufthavn

San Francisco International Airport ligger 13 miles (21 kilometer) syd for San Francisco og er den mest benyttede lufthavn blandt danskere, der tager til det vestlige USA. I daglig tale betegnes lufthavnen blot SFO – en forkortelse for San Francisco og Oakland.

Navn: San Francisco International Airport
Adresse: San Francisco, Californien 94128, USA
IATA kode: SFO
Flyvetider til San Francisco: Ca. 11 timer med direkte fly.
Tidsforskel: -7 timer fra dk

 

Til og fra San Francisco International Airport

Undergrundslinien BART fra lufthavnen til San Francisco gør det nemt at komme ind til downtown. Turen ind til byen tager cirka 30 minutter. Den nye metrolinie gør det oplagt, at du venter med at afhente din udlejningsbil, mens du i er San Francisco, da det er rigtigt dyrt at have bilen parkeret i downtown San Francisco. I selve lufthavnen fragter det såkaldte Air Train passagererne rundt mellem de enkelte terminaler og ud til biludlejningsselskabernes afhentnings- og afleveringscentre.

 

Værd at vide om flybilletter til San Francisco

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til San Francisco i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til San Francisco tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til San Francisco.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til San Francisco

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til San Francisco, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til San Francisco.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til San Francisco, så de kan rådgive og bestille din flybillet til San Francisco til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til San Francisco i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til San Francisco.

 

Kombiner din flybillet til San Francisco med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til San Francisco, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til San Francisco er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til San Francisco i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til San Francisco.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Boston, Chicago, Dansk Vestindien, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA