Flybilletter til New York

Bestil din flybillet til New York

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til New York, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til New York i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavne i New York

  • John F. Kennedy lufthavn (JFK) i Queens i den sydøstlige del af New York City er med 37 mio. passagerer årligt den største.
  • Newark Liberty, der er den anden store internationale luifthavn, ligger i New Jersey lige på den anden side af Hudson River, 25 kilometer fra Manhattan.
  • LaGuardia Airport er en indenrigslufthavn i det nordlige Queens, 13 kilometer fra Manhattan.

Når du rejser med fly til New York lander du i en af de to store internationale lufthavne John F. Kennedy eller Newark Liberty.

John F. Kennedy (JFK) lufthavn

John F. Kennedy International Airport (eller blot JFK International Airport) er New Yorks største lufthavn, hvor over 90 flyselskaber har ruter, så du lander ofte her med din New York flybillet.

JFK har 7 terminaler (terminal 1-8, men ingen terminal 6). Terminal 4 er den primære til internationale flyvninger, og indenrigsflyvninger foregår primært fra terminal 5.

Navn: John F. Kennedy International Airport
Adresse: Jamaica, New York, NY 11430, USA
IATA kode: JFK
Flyvetider til New York:
København – New York (JFK): 8 time og 30 minutter - 9 timer
Billund – New York (JFK): Der er ingen direkte fly New York - derfor varierende flytider.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra JFK lufthavn

Hvis du lander i JFK med fly til New York har du gode muligheder for rimelig billig transport videre ind til centrum af New York.

Med tog
Med hurtigtoget AirTrain kan du køre til de øvrige terminaler, eller tage videre til New York undergrundsbane.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med en billig flybillet til New York, finder du biludlejningskontorer ved alle terminaler.

Med taxi
En taxatur fra JFK til centrum af Manhatten varer mellem 45-60 minutter, men det er ofte transporttiden værd efter en lang flyrejse til New York. Taxa er nok den nemmeste måde at komme fra JFK til Manhatten, og de findes uden for alle terminalerne. 

Med bus
NYC Airporter er en shuttle-bus, som kører i fast rutefart mellem Penn Station og Gran Central Station på Manhattan og JFK. Det tager ca. 45 minutter.

Fordele og ulemper ved JFK lufthavn

Fordele: I terminal 1 har du en imponerende udsigt over landingsbanerne gennem gulv til loft vinduer. Hvis du har lang ventetid i lufthavnen (evt. i forbindelse med mellemlandinger eller indenrigsrejser) kan du købe dig ind i en lounge, f.eks. Oasis Lounge i terminal 4, eller United Club i terminal 7. Med i prisen er bl.a. gratis Wi-Fi, lette retter, og adgang til aviser og magasiner.

Ulemper: Det kan tage flere timer at komme gennem security ved afgang og ankomst. Derfor er det nødvendigt at væbne sig med tålmodighed og komme i god tid inden afgang.

Newark lufthavn

Newark Liberty International Airport lufthavn håndterer over 35 mio. passagerer hvert år, så mange danskere med flybillet til New York lander her. 

Navn: Newark Liberty International Airport
Adresse: 3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, USA
IATA kode: EWR
Flyvetider til New York:
København – New York (Newark): 8 time og 30 minutter - 9 timer
Billund – New York (Newark): Ingen direkte fly til New York - derfor varierende flytider.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Newark lufthavn

I det øjeblik du lander i Newark lufthavn med et fly til New York har du gode muligheder for transport videre ind til Manhattan. Bus og tog er de billige transportvalg. Taxi og lejebil er dyrere.

Med tog
Det er billigst at tage det offentlige AirTrain, som er forbundet med undergrundsnettet på Manhattan. Det tager ca. en halv time fra Newark til Penn Station. Det kan dog være besværligt at slæbe meget baggage gennem subwayen – specielt i myldretiden.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til New York, finder du biludlejningskontorer ved alle terminaler i lufthavnen.

Med taxi
Vælger du at tage en taxa fra Newark til centrum af Manhatten, skal du regne med en transporttid på ca. 45 minutter afhængig af trafikken. Selvom taxa er den dyreste transportform, er det nemt og behageligt efter en lang flyrejse til New York.

Med bus
Bus er et billigt alternativ til taxi. SuperShuttle busser kører dig lige til døren på hotellet og er ca. halv pris i forhold til taxa. Du deler dem med andre, så turen til dit hotel kan risikere at tage betydeligt længere tid end med taxa.Fra Newark lufthavn kører også Air Express bus til Manhattan. Turen varer ca. 50 min.

Fordele og ulemper ved Newark lufthavn

Fordele: God skiltning i den store lufthavn gør det nemt at orientere sig. Udvalget af butikker, restauranter og andre faciliteter er enormt. I terminal C findes desuden D_Parture Spa, hvor du kan forkæle dig selv og få massage.

Ulemper: Der er ofte kø ved sikkerhedskontrollen, da antallet af bodyscannere er lavt i forhold til antallet af passagerer. Flere timers ventetid er ikke unormalt, når du ankommer med dit fly til New York.

Kontakt os for en flybillet til New York

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til New York, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New York. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til New York, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New York til den bedst mulige pris.

Flybillet til New York i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til New York.

Kombiner din flybillet til New York med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New York, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til New York er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til New York i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til New York.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA