Flybilletter til Orlando

Bestil din flybillet til Orlando

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Orlando, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Orlando i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnen i Orlando

Den internationale lufthavn i Orlando – med kendingsbogstaverne MCO – er den mest populære lufthavn blandt turister i Florida. På årsbasis lander og letter 34 millioner passagerer i Orlando. Lufthavnen ligger godt i forhold de mange forlystelsesparker i den sydlige del af Orlando, kun cirka 15 kilometer fra Sea World og Universal Studios og omkring 20 kilometer fra Disneys tre store temaparker. Orlando International Airport er i øvrigt en meget lys og behagelig lufthavn at opholde sig i med fine shoppingmuligheder.

Navn: Orlando International Airport
Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA
IATA kode: MCO
Tidsforskel: -5 timer fra Danmark

Transport Fra lufthavnen i Orlando

En udlejningsbil er en nødvendighed, når du skal bevæge dig rundt i Orlando. Det mest praktiske er at afhente bilen allerede i lufthavnen, når du er landet. 

Orlando Sanford Airport. Lander du i Orlando Sanford International Airport nord for Orlando, som bl.a. Icelandair flyver til, skal du beregne en lille times kørsel ned til temaparkerne syd for Orlando. Husk at have kontanter parat til betalingsmotorvejene.

Kontakt os for en flybillet til Orlando

Kontakt os altid på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Orlando, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Orlando. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Orlando, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Orlando til den bedst mulige pris.

Flybillet til Orlando i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Orlando.

Kombiner din flybillet til Orlando med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Orlando, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Orlando er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har specialpriser til fly-pakker. Specialpriserne på en flybillet til Orlando i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Orlando.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA