Flybilletter til Orlando

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Orlando i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Orlando, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Lufthavnen i Orlando

Den internationale lufthavn i Orlando – med kendingsbogstaverne MCO – er den mest populære lufthavn blandt turister i Florida. På årsbasis lander og letter 34 millioner passagerer i Orlando. Lufthavnen ligger godt i forhold de mange forlystelsesparker i den sydlige del af Orlando, kun cirka 15 kilometer fra Sea World og Universal Studios og omkring 20 kilometer fra Disneys tre store temaparker. Orlando International Airport er i øvrigt en meget lys og behagelig lufthavn at opholde sig i med fine shoppingmuligheder.

Navn: Orlando International Airport
Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA
IATA kode: MCO
Tidsforskel: -5 timer fra Danmark

 

Transport Fra lufthavnen i Orlando

En udlejningsbil er en nødvendighed, når du skal bevæge dig rundt i Orlando. Det mest praktiske er at afhente bilen allerede i lufthavnen, når du er landet. 

Orlando Sanford Airport. Lander du i Orlando Sanford International Airport nord for Orlando, som bl.a. Icelandair flyver til, skal du beregne en lille times kørsel ned til temaparkerne syd for Orlando. Husk at have kontanter parat til betalingsmotorvejene.

 

Værd at vide om flybilletter til Orlando

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Orlando i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Orlando tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Orlando. 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Orlando

Kontakt altid FDM travel på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Orlando, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Orlando.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Orlando, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Orlando til den bedst mulige pris.

Flybillet til Orlando i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Orlando.

Kombiner din flybillet til Orlando med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Orlando, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Orlando er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Orlando i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Orlando.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Boston, Chicago, Dansk Vestindien, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA