Flybilletter til Las Vegas

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Las Vegas i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Las Vegas, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Las Vegas lufthavn

McCarren International Airport er det officielle navn for lufthavnen i Las Vegas, der ligger nærmest midt i byen kun godt en kilometer fra The Strip. Alle de store amerikanske flyselskaber har ruter til lufthavnen, mens det kun er et fåtal af de internationale selskaber, som flyver til Las Vegas. Lufthavnens internationale forkortelse er LAS.

Navn: McCarran International Airport
Adresse: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119, USA
IATA kode: LAS
Flyvetider til Las Vegas: Fly til McCarran International Airport er ca. 14 timer.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

 

transport Til og fra Las Vegas lufthavn

På grund af sin placering tæt ved "The Strip", er der ikke det store udbud af offentlige transportmidler ind til centrum. Til gengæld kører masser af private transitbusser i pendulfart mellem hotellerne og lufthavnen – i nogle tilfælde 24 timer i døgnet. En tur med en transitbus fra lufthavnen og ind til de store hoteller koster cirka fem dollar pr. person, men benytter du hotellernes egne transitbusser, og har du booket værelse i forvejen, er transporten gratis. Alternativet er at leje en bil. Alle de store biludlejningsselskaber har kontorer i lufthavnen.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Las Vegas


Kontakt altid FDM travel på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Las Vegas, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Las Vegas.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Las Vegas, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Las Vegas til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Las Vegas i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Las Vegas.

 

Kombiner din flybillet til Las Vegas med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Las Vegas, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Las Vegas er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Las Vegas i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Las Vegas.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Boston, Chicago, Dansk Vestindien, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA