Highway 190, Death Valley i Californien

”100 Feet Below Sea Level”

... står der på skiltene, når I kører ad Highway 190 gennem Death Valley. En tur gennem et dybt fascinerende landskab med smukke klippeformationer, ørkenlandskaber og udtørrede saltsøer. Tag turen tidligt på dagen eller om aftenen, så I ikke bliver stegt levende.

inspiration

DEath Valley fra øst til vest

Tag på en fascinerende rejse tværs gennem Death Valley ad Highway 190 og oplev et af USAs mest ekstreme landskaber. Her vil I opdage et goldt månelandskab, der dog brydes af de godt 900 forskellige arter af ørkenplanter, der farvelægger området, når de blomstrer i marts og april. Temperaturerne er ekstremt høje i sommermånederne, men ikke desto mindre imponerende. 

Ekstremerne venter i Death valley

Stop ved Father Crowley Overlook og betragt et vidstrakt lavalandskab med vulkanske cinder-kegler. Udforsk bølgende sandbanker, stop ved Salt Creek Trailhead og gå en tur på træstien, der snor sig langs den lavvandede bæk, og oplev de mange besynderlige landskaber ved udsigtspunkter som Dante's View og Zabriske Point. Der venter en verden af ekstremer i Death Valley, der absolut bør opleves mindst én gang på en rejse til USA. 

Længde: 131 km

kort

Vis på kort

Oplev Highway 190 og Death Valley