Pete's Gas Station Museum i Williams

Historiske artefakter fra Route 66

Er I på vej til Grand Canyons sydlige entré, kan I med fordel køre stykket langs den oprindelig Route 66 ved byen Williams, Arizona. Her vil I kommer forbi  det lille privat museum, Pete's Gas Station Museum. Museet ligger i en gammel tankstation som blev bygget omkring 1939, og her kan I se et væld af gamle farveringe skilte, kasseapparater, olietønder, gamle tankstations pumper og masse andet relateret til Route 66. Dette lille stykke af Route 66 blev lukket i slutningen af 1984, og var det sidste stykke af den populære rute som blev lukket.

Pete, som ejer museet, købte den gamle tankstation i 2002 og startede med at restaurere den, så stedet kom tilbage til dets oprindelige udseende, med den hvide facade og de orange og blå striber. I museet ser I Petes egen personlige samling af ting, som han har brugt de sidste 25 år på at samle, nogle af dem lokalt. I butikken ved siden af kan man købe skilte og andre sjove ting.

Et par veteranbiler på forpladsen komplementerer billedet af Route 66 i dens højglansdage. Et sjovt stop undervejs og et lille kig ind i en svunden tid.

Kort

Vis på kort

Oplev Midtvesten - Skab din egen historie