Rejseforedrag: USA i autocamper

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i autocamper i USA

Drømmer du om at komme helt tæt på USA’s spektakulære nationalparker, storslåede skove og milevide landskaber? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til at opleve USA i en autocamper.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om autocamperferie i USA med FDM travel. Eller for dig, der måske mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad der er allervigtigst, når du gerne vil rejse gennem USA i en autocamper fra os.

På en enkelt aften fører vi dig gennem det vigtigste der er at vide om at rejse i vores autocampere: Fra et indblik i de varierende autocampere til en gennemgang af de forskellige typer af campingpladser undervejs. Vi vender fordele og ulemper ved at rejse i autocamper og deler ud af praktiske råd omkring bookingprocessen hos os.

En ferie i en autocamper betyder den ultimative frihed, hvor bagage og seng følger med jer undervejs, og hvor I bestemmer tempoet. Uanset om I er et par, en familie eller venner, så er en autocamper ideel til en kør-selv-ferie i USA. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en autocamperrejse i USA.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her