Sea Lion Caves, Oregon

Besøg Oregons søløver

Ved Oregons Stillehavskyst ligger Sea Lion Cave, der er USAs største havgrotte og hjem for myriader af søløver, havfugle og gråhvaler. Selve grotten er ca. 38 meter høj og omkring 100 meter i længden. Brug en skøn dag med uforglemmelige maritime oplevelser, når I cruiser ad Oregon Coast Highway 101 i USAs smukke nordvestlige hjørne.

Søløvernes hjem ved Oregons kyst

Sea Lion Cave er USAs største havgrotte og en del af Oregon/Cape Perpetua Marine Reserve og hjem for Stellers søløverne, der lever langs Oregons kyst. Især i vinterperioden kan I finde søløverne dase på klipperne inde i grotten, men i sommerperioden rykker de ud til klippeområderne ved kysten med højt til loftet. Besøger I grotten kan I være heldige at få en fantastisk naturoplevelse og betrage de charmerende dyr i deres naturlige omgivelser. Men det er ikke kun søløver, der er værd at holde øjne med. Gråhvaler bryder ofte havoverfladen tæt på grotten og et rigt fugleliv, pryder himlen. Nyd et par skønne timer med maritime oplevelser ved Sea Lion Cave.

Mette Majbritt fra butikken i Aalborg

Da jeg besøgte hulen i 2019, var åbningstiderne mellem 9-16 året rundt med undtagelse af to dage, Thanksgiving og juledag. Det kostede 14 USD for voksne og parkering var gratis - også for autocampere.

I kan også se søløverne fra kysten, hvor de boltrer sig i vandet og soler sig på klipperne. Selve kysten er også utrolig flot med rå klipper, grønne skrænter, en smuk strand og et lille fyrtårn.

Kort

Vis på kort