Storby, vin og storslået natur for livsnydere

9 dages kør-selv-forslag for livsnydere fra Sydney til Port Stephens, Hunter Valley og Blue Mountains

En kør-selv rundrejse der står i sanserne og naturens tegn. Fra Australiens vugge omkring Sydney til smukke kystoplevelser ved Stillehavet. Unikke smagsoplevelser i Hunter Valley, det ældste vindistrikt i New South Wales til Katoomba, der er porten til fabelagtige naturoplevelser i Blue Mountains. Fra store sandklitter, smukke snorelige vinranker og hyggelige vinhuse, til barsk og smuk natur i New South Wales mytiske blå bjerge, en livsnyder tur med alle sanser i brug.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 31.325 kr.
pr. person inkl. flybillet, 8 nætter i dobbeltværelse, guidet vandretur i Sydney, guidet smagsoplevelser i Hunter Valley, guidet naturoplevelse i Blue Mountains og 7 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året.
Vi anbefaler oktober - marts

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
Ca. 669 km

Klimapåvirkning:
13.263 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly med lejebil/autocamper
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Sydney, New South Wales

Velkommen til Sydney, Australiens største by og et overflødighedshorn af indtryk og oplevelser.
Historien om Sydney starter med ankomsten af de første straffefangers ankomst til kyststrækningen som i dag huser byen, og her kan I gå på opdagelse i kolonihistorien ved The Rocks, nyde Jørn Utzons fabelagtige operahus, og i det hele taget lade jer forføre af stemningen ved havneområdet Circular Quay med udsigt til Harbour Bridge. Byen byder på en skøn blanding af gamle sandstensbygninger og moderne højhuse. Oplev og nogle af de mange forstæder, tag bussen eller en færge og nyd stemningen blandt Sydney Siders.

Overnatning: The Old Clare Hotel.

Sydney, privat guidet gåtur i byen

I dag har vi inkluderet en privat guidet vandretur igennem skønne Sydney.

Efter aftale vil I blive mødt af jeres guide på hotellet og herfra opleve storbyen på nært hold på en gåtur og ved hjælp af offentlig transport gennem byen meget skønne og forskellige områder. Turen bringer jer til byens største vartegn, Operahuset, og gennem porten til Royal Botanical Garden, en grøn oase midt i byen og samtidig stedet for en af de første bosættelser i 1788. Nyd udsigten over Sydney Harbour og skygge under de majestætiske træer i parken. Oplev den meget varierende arkitektur fra sandstensbygninger som Government House, Grand Art Gallery og de smukke kirker St. Mary´s Cathedral og Cathedral of St. Andrews i kontrast til den moderne skyline i baggrunden. Nyd livet i The Domaine og Hyde Park, og bliv introduceret til Sydney Town Hall, den imponerende Queen Victoria bygning, Sydney Tower og ikke mindst Macquarie Street med nogle af byens ældste og vigtigste landemærker. 

Efter godt 4 timer rundt i byen er I nu tilbage på hotellet, og resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning: The Old Clare Hotel.

Sydney - Port Stephens, New South Wales (210 km)

Afgang fra Sydney og nordpå over Harbour Bridge og ind på Pacific Highway. Vejen fører jer langs udkanten af Ku-ring-gai National Park og videre mod Central Coast området. I kan evt. tage afstikker og køre gennem byerne Gosford og Newcastle. Newcastle er Australiens sjette største by, nyd en smuk gåtur langs kysten. Fra Newcastle følger i kysten til Port Stephens og Nelson Bay.

Overnatning: The Achorage Hotel & Spa, Port Stephens.

Port Stephens

Tag på opdagelse i Port Stephens området. Området er blevet kendt under navnet, Blue Water Wonderland, hvorfor fremgår tydeligt af de mange smukke strande og aktiviteter omkring vandet. Port Stephens danner en naturlig bugt, stort set omkranset af to gamle vulkaner. Området er berømt for sin Seafood og utallige gyldne strande. Bugten har også en fast bestand af delfiner, som I kan komme tættere på hvis I fx tager en delfin sejlads. Turene afgår typisk fra morgenstunden. Der er også mulighed for aktiviteter i de store sandklitter, hvor I kan prøve kræfter med Sandboarding eller måske en tur på ATV.

Overnatning: The Achorage Hotel & Spa, Port Stephens.

Port Stephens - Hunter Valley, New South Wales (110 km)

I dag forlader I kysten og køre vestpå ind i staten. Dagens strækning er ganske kort, så der er masser af tid til oplevelser undervejs. I kan vælge at tage den sydlige rute tilbage mod Newcastle med besøg i Hunter Wetlands National Park, eller den lidt nordligere rute via vandløb, søer og landbrug til Maitland og ind i Hunter Valley regionen. Området er det ældste- og største vinområde i New South Wales, med vingårde i overflod. Benyt lejligheden til at smage og købe nogle af Australiens fineste vine. Udforsk kunsten og gourmet lækkerier, micro-bryggerier og alt hvad Hunter Valley ellers tilbyder.

Overnatning: Spicers Vineyards Estate.

Hunter Valley, guidet vin og gourmet tur

I dag er det tid til at smage på Hunter. Vi har inkluderet en indholdsrig og alsidig guidet heldagstur rundt i området. Med start omkring kl. 9 begiver I jer ud til flere spændende vinsmagninger, deltagelse i en ost- og vin masterclass og en såkaldt Mystery Wine oplevelser. Efter en skøn frokost fortsættes smagsoplevelserne med chokolade- og vin smagning samt til slut sidst på eftermiddagen en rundvisning i et arbejdende bryggeri og en afslutning med en kold lokal øl i hånden. 

Overnatning: Spicers Vineyards Estate.

Hunter Valley - Blue Mountains, New South Wales (244 km)

I forlader Hunter Valley igennem småbyerne Branxton og Singleton. Fra Singleton kører I langs Putty Road i udkanten af Wollemi National Park for at nå byerne Kurrajong Heights. Herefter fortsætter til Bilpin samt landsbyen Bell og derefter Mount Victoria, forbi Blackheath og ind i Katoomba, som er den vigtigste by i de betagende Blue Mountains. Den store naturskønne attraktion er Echo Point, hvorfra I har den bedste udsigt over Jamison Valley og den storslåede tre søstre klippeformation. Besøg de spektakulære Wentworth Falls, besøg den maleriske by Leura og spis i en af de mange fine restauranter.

Overnatning: Liliansfels Resort & Spa.

Blue Mountains, guidet 4wd tur i vildnisset

Vi har inkluderet en guidet tur væk fra alfarvej og de kendte turistområder i dette imponerende World Heritage område. I bliver afhentet på hotellet og herfra går turen i firehjulstrækker i ud på opdagelse. Oplev uforlignelige panoramaer, klippeskrænter, dybe dale, regnskov og vandfald krydret med det lokale dyreliv i form af kænguruer, farvestrålende papegøjer, Coocaburra´s og Macpies. Midt på eftermiddagen er I tilbage på hotellet, og kan nyde resten af dagen i landsbyerne  Katoomba eller Leura.

Overnatning: Liliansfels Resort & Spa.

Blue Mountains - Sydney, New South Wales (105 km)

Sidste dag i Blue Mountains, og I forlader den smukke natur og kører den kort tur østpå tilbage mod Sydney på Western Highway. I passere gennem Springwood, Blaxland og Glenbrook, før I kommer ind på Western Highway, som leder jer det sidste stykke til Sydney. I slutter turen med aflevering af bilen, og kan derefter fortsætte eventyren andre steder i Australien, eller påbegynde hjemrejsen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 31.325 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Sydney tur/retur
 • 2 nætters ophold i Sydney, The Old Clare Hotel
 • Privat halvdags byvandring med guide i Sydney
 • 2 nætters ophold i Port Stephens, The Anchorage Hotel & Spa
 • 2 nætters ophold i Hunter Valley, Spicers Vineyards Estate
 • Heldags guidet gourmet tur i Hunter Valley 
 • 2 nætters ophold i Blue Mountains, Lilianfels Resort & Spa
 • Halvdags guidet 4WD tur i Blue Mountains
 • 7 dages billeje i kategori E, fx Toyota Camry
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Sydney , i de sydlige nationalparker eller på en af de mange andre destinationer undervejs. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011