Rejser til Canada

Store naturoplevelser

Du kan forberede dig på majestætiske naturoplevelse i et gigantisk land fyldt med høje bjerge, dybe dale og spændende byer.

Drømmer du om at komme helt tæt på vild natur, opleve kraften fra kæmpe vandfald i bjergrige nationalparker eller badeture i varme kilder? Har du lyst til at gå på opdagelse i storbyernes kulturliv? Eller har du altid godt kunne tænke dig at komme på hvalsafari? Så er Canada lige noget for dig. Når du rejser til det østlige Canada, kan du opleve fransk kultur i Quebec City og Montreal, og i Nova Scotia kan du spise hummere og se hvaler på fantastiske ture langs havet. I Ontario-provinsen får du mulighed for at se det imponerende vandfald Niagara Falls, samt spændende storbyer som Toronto og hovedstaden Ottawa.

Der er masser af oplevelser, der venter og mange forskellige måder at opleve dem på. Skal der skrues op for naturoplevelserne, så er den rigtige løsning måske at tage på kør-selv-ferie i en autocamper, så I hele tiden er tæt på naturen. Vil du gerne slippe for ansvaret og vide, at du er tryg i andres hænder, så er en af vores rundrejser lige noget for dig. Er det mere friheden og suset i maven, der frister, så er det naturligvis en motorcykel, der skal tage dig på vej rundt i det mægtige land.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig
I det store land er der et hav af oplevelser i vente – oplevelser som vi er specialister i. Vi har kørt de canadiske nationalparker tynde i både motorhome, bil og på motorcykel, og vi ved godt hvad du skal se i storbyerne. Vi har set bjørne, hvaler og ørne i den fri natur og det vil vi også gerne have at du kommer til at se.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til Canada, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

Det får du på din Canada-rejse:

  • Storslået natur
  • Oplevelser med dyr
  • Vildmarksoplevelser
  • Kulturelle storbyer
  • Ikoniske seværdigheder og ukendte perler

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til Canada, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Gratis rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til Canada, så deltag på et af vores gratis rejseforedrag. I november afholder vi online foredrag.

Se vores foredrag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, får fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser til Canada med afrejse efter 1/6 2021.

Kontakt

Områder i Canada

Vis på kort

Rejseformer - hvordan vil du opleve Canada?

Få masser af inspiration til Canada rejsen

Aktuelle foredragsdatoer

november 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i det vestlige Canada Online 11-11-2020 17:00 Ledige pladser
Kør-selv i det vestlige Canada Online 18-11-2020 19:00 Ledige pladser

Skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Vi er altid tæt på dig med 4 butikker
  • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
  • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011