Rejser til Sydøen

Hvaler, vandring og smuk natur

Mount Cook knejser som konge af De sydlige Alper, der skærer dramatisk ned gennem Sydøen. Ikke langt derfra kommer gletsjerne glidende ned mod det brusende hav gennem regnskoven. De dybe fjorde er omkranset af lodrette klippevægge, og strandene mod nord ligner lokkende reklamebilleder.

Sydøen i New Zealand er et væld af unikke naturoplevelser, og det er stadig en uspoleret, rå og autentisk ø. Det er stedet for naturelskere og for dem, der elsker adrenalin-chok-aktiviteter. Her blev bungy-jumpet bl.a. født. Så hvis du vil tage springet, så gør det her.

Rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Byer og naturområder på sydøen i new zealand

Midt i alt Sydøens uberørte natur ligger en række interessante byer som Christchurch og Queenstown. Byerne henter en stor del af deres charme fra det omkringliggende landskab, men det kan være befriende at afveksle de mange store naturoplevelser med nogle anderledes aktiviteter fra de større byers rige kulturelle udbud. Er du til Adrenalin-kick og vilde oplevelser, skal du besøge Queenstown. Her finder du jetboats, bungy jump, mountainbikes, faldskærmsudspring, rafting, paragliding, river surfing, tracking, paraflying og meget mere.

Naturområderne på Sydøen opfordrer til vandring i regnskov og på gletsjer, bådture i de verdenskendte sounds og ren afslapning på en af de nordlige strande - efter at du har padlet dig frem til stranden i havkajak! Abel Tasman National Park, der er New Zealands mindste naturpark, men smukkeste, og Fiordland National Park, der er på størrelse med Jylland, er bestemt et besøg værd, når du rejser efter naturoplevelser. På Sydøen kan du også nyde et lokalt glas vin på stranden omgivet af udsigten til sneklædte bjergtoppe.

Kontakt