Eksotiske Lofoten med fly og autocamper

11-dages kør-selv-forslag med autocamper i smukke Lofoten

Hvis I drømmer om at opleve "verdens smukkeste ø-rige", så vil Lofoten ikke skuffe. Øerne i det turbulente Noskehav er eksotisk på sin helt egen måde. På denne autocampertur, kan I se frem til at opleve høje fjelde der tårner sig op i himmelen, strande med kridhvidt sand, hyggelige fiskerlandsbyer samt natur i lange baner.

Lofoten er kendt for den unikke natur, hvor det vil være muligt at vandre, sejle, fiske og dykke. Det er også et af Norges bedste steder at surfe.

Hvis I ønsker at boltre jer under midnatssolen anbefaler vi at I rejser til Lofoten mellem slutningen af maj og midten af juli.

Dette kør-selv-forslag i autocamper er baseret på at I flyver til Bodø for efterfølgende at afhente jeres lejede autocamper. Dette betyder at I vil være fri for at checke ind og ud på hoteller hver eneste dag. I vil selv have mulighed for vælge campingpladser eller bobilpladser og rute, og bedst af alt så vil I konstant have adgang til toilet, soveværelse og køkken i 10 dage.

Dette er primært en tur for Jer der elsker at opleve og overnatte midt i den vilde natur i en autocamper.

Fra 14.850 kr.
pr. person inkl. flybillet, 1 overnatning på hotel samt 10 dages leje af autocamper (ved 2 personer i autocamper)

Rejseperiode:
Vi anbefaler maj-september

Startdag:
Daglig

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
500 km samt samt 2 færgeoverfarter

1.180 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier


 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Udrejse Danmark-Bodø

I dag flyver I fra Danmark til Bodø, som er hovedbyen i Nordland, hvor Lofoten ligger. Med fly kan I nemt nå Bodø fra både Jylland og København via en mellemlanding i Oslo.

Når I ankommer til den dejlige by, anbefaler vi at I overnatter på hotel, så I er udhvilet inden jeres autocampereventyr begynder den efterfølgende dag. Hvis I ankommer tidligt på dagen, vil det være muligt at afhente jeres autocamper sammen dag som I ankommer. 

Overnatning på hotel i  Bodø eller en campingplads i nærheden af Bodø. 

Bodø og omegn (56 km)

I starter dagen med at afhente jeres autocamper. Når I har fundet jer til rette i jeres nye hjem på hjul, anbefaler vi, at I køre direkte til det nærmeste supermarked for at proviantere.

Herefter kan I vælge at køre til Saltstraumen, hvor I vil opleve verdens største tidevandsstrøm - et fantastisk syn. Husk at tjekke tidevandstabellen for den mest optimale oplevelse. 

Alternativt kan I vælge at køre en time nordpå, hvor I finder den gamle, godt bevarede  handelsplads, Kjerringøy, som giver et unik indblik i livet og handelen i Nordnorge i gamle dage.

Overnatning i nærheden af Bodø fx. "Camp Saltstraumen" eller "Misvær Camping". Alternativ kan I vælge en af de mange "Bobilplasser" i Norge: www.bobilplassen.no 

Bodø-Svolvær (230 km)

Dagens køretur tager jer fra "storbyen" Bodø til "Loftens hovedstad" Svolvær. Der er flere alternative veje til Lofoten, men vi anbefaler færgen fra Skutvik til Svolvær. Køreturen langs E6 fra Bodø til Skutvik er på ca. 3,5 time og selve færgeoverfarten til Svolvær tager 2 timer. Specielt i sommersæsonen bør I reservere plads på færgen. I skal være opmærksom på at denne rute er en sommerrute, der kun afgår i perioden fra den 01 juni til den 31. august. 

Overnatning i nærheden af Svolvær fx. "Hammerstad Camping", Sildpollnes Sjøcamp" eller "Rystad Lofoten Camping". 

Svolvær og omegn (0 km)

Vel ankommet til Lofoten, anbefaler vi at I bruger nogle dage i området omkring Svolvær som er Lofotens "hovedstad". Svolvær ligger smukt placeret ud til havet. Med sine ca. 5000 indbyggere, finder man et godt udvalg af restauranter og hyggelige cafeer med lokale råvarer på menuen.  

Fra Svolvær kan I vælge at besøge øen "Skrova", som bliver kaldt for Lofotens Hawaii. Man kan sejle dertil med færge - sejltiden er ca. 30 minutter. Øen er kendt for at have flest solskinstimer i hele Lofoten. Her bor ca. 200 fastboende. På trods af de lille indbyggertal finder man adskillige gallerier, bagerier og restauranter, hvilket betyder I godt kan bruge en hel dag på at udforske øen. Til den aktive familie eller det aktive par, anbefaler vi at i vandre op til toppen af "Skrovafjellet" som kun er 281 meter højt. Her vil I blive belønnet med en vanvittig 360 graders udsigt. 

Fra Svolvær vil I også have mulighed for at komme på en 4 timers fisketur med en traditionel fiskerbåd. Denne tur er ikke inkluderet i vores frapris, men kan tilkøbes. Hvis I hellere vil opleve den smukke Trollfjord kan I vælge at tilkøbe et cruise på 3,5 time.

Overnatning i nærheden af Svolvær fx. "Hammerstad Camping", Sildpollnes Sjøcamp" eller "Rystad Lofoten Camping". Alternativt kan I vælge en af de mange" bobilplasser" www.bobilplassen.no

Svolvær-Leknes (75 km)

Efter et par dejlige dage i området omkring Svolvær, anbefaler vi at I kører sydover langs rute E10. 

På dagens køretur, er "Henningsvær" et af højdepunkterne. Byen med det spektakulære fodboldstation, der er omgivet at havet på begge sider, er et yderst populært stop. En vandretur til toppen af "Festvågtind" kan anbefales, hvis man ønsker at blive belønnet med en smuk udsigt over hele området. 

Langs ruten fra Henningsvær til Leknes kan I vælge at lave et stop ved Lofotr Vikingmuseum. Her vil I have mulighed for at opleve vikingetiden i levende omgivelser. 

Vi anbefaler at I bliver og udforsker området omkring Leknes i et par dage.

Overnatning i nærheden af Leknes fx. "Lofoten Camp Storfjord" eller, "Brustranda Sjøcamping".  Alternativt kan I vælge en af de mange" bobilplasser" www.bobilplassen.no

Leknes og omegn (0 km)

I dag kan I vælge at ligge vejen forbi en af de smukke strande på Lofoten.

Af strande kan vi nævne "Hauklandstranda" og "Rambergstranda". Kombiner strandturen med en vandretur til et af områdets fjelde, hvor I vil få en fantastisk udsigt over både strande, fjelde og havet.

I kan også vælge at køre længere sydpå til skønne Nusfjord. Nusfjord betragtes ofte, som en af ​​de ældste og bedst bevarede fiskerlejer i Norge. Til den aktive børnefamilie og de aktive par, anbefaler vi vandreruten der følger den gamle "Fiskesti" fra Nusfjord til Nesland. Stien vil fører jer gennem små grønne lunde og langs kridhvide sandstrande. Turen frem og tilbage er ca. 8 km lang og man bør afsætte 4-5 timer til turen. 

Overnatning i nærheden af Leknes fx. "Lofoten Camp Storfjord" eller, "Brustranda Sjøcamping".  Alternativt kan I vælge en af de mange" bobilplasser" www.bobilplassen.no

Leknes - Moskenes (60 km)

På dagens køretur forsætter i sydover, langs rute E10. 

Vi anbefaler at I bruger det meste af dagen på at besøge den hyggelige fiskerby Reine, som er et godt udgangspunkt for vandreturene "Reinebringen" og "Tindstinden", der er nogle af de mest populære vandreturer på Lofoten. 

Overnatning i nærhenden af Moskenes fx. "Moskenes Camping".  Alternativt kan I vælge en af de mange" bobilplasser" www.bobilplassen.no

 

 

Moskenes - Bodø (97 km)

Det er på tide at sige farvel til Lofoten. Fra Moskenes sejler der færger et par gange om dagen til Bodø. Turen tager 3 timer og det anbefales at I har bestilt plads på forhånd.

Når I ankommer til Bodø returnere I jeres autocamper som aftalt. I kan flyve hjem straks derefter, men vi anbefaler at I bruger den sidste nat på hotel i Bodø.

Returflyvning til Danmark eller  overnatning på hotel i Bodø

 

Hjemrejse til Danmark

Dette forslag er baseret på at I flyver fra Bodø til enten København eller Jylland. 

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.850 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet København - Oslo - Bodø t/r
 • 10 dages autocamperleje i Bodø
 • Ubegrænset antal km
 • Skatter
 • Klargøringsgebyr
 • Standardforsikring for autocamper 

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Afbestillings- & rejseforsikring
 • Selvrisiko reduktion
 • Sengelinned og håndklæder 
 • Køkkenudstyr 
 • Babysæde/børnesæde
 • Overnatning på campingpladser
 • Camping gas
 • Brændstof 
 • Færger til/fra Lofoten. Regn med 1.500-2.000 NOK
 • Vejafgifter (kun mindre beløb på denne tur)
 • Udflugter og entrébilletter 

 

 

Færger
Færger til/fra Lofoten har kun få afgange pr. dag, og er de eneste færger i Norge man kan bestille plads på. Husk at bestille plads, specielt i højsæson fra maj-september. Bestil plads her.

OM REJSEN i autocamper

 • 1 nat på hotel i Bodø
 • 1 nat på campingplads i nærheden af Bodø  
 • 2 nætter på campingplads i nærheden af Svolvær
 • 2-3 nætter på campingplads i nærheden af Leknes 
 • 1-2 nætter på campingplads i nærheden af Moskenes  
 • 1 nat på campingplads eller hotel i Bodø
   

Bemærk, du skal selv finde og evt. reservere campingpladser og "bobilpladser" undervejs.

 

ekstra oplevelser

Der er mulighed for at forlænge turen med en overnatning i Harstad, eller et besøg på øen Senja eller den livlige by Tromsø længere mod nord.

Ønsker I at kombinere Lofoten med et besøg på Nordkap, skal I være klar over, at dette indebærer en køretur på ca. 800 km hver vej fra Lofoten. Alternativet er at flyve.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse i Norge.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011