Portugal - skal du med?

Tag hele familien med til Portugal og få minder hjem for livet

Planlægger du og din familie en kør-selv-ferie i Portugal og overvejer I om det skal være i bil eller autocamper? Her har vi samlet en række af vores mange kør-selv-forslag, hvor I oplever alt fra solbeskinnede strande og maleriske landskaber til historiske byer og ikke mindst det lokale køkken.

Solrige Algarve, hvor I kan slappe af på de gyldne sandstrande, tage på bådture langs kysten og prøve kræfter med vandsport som surfing og snorkling, er et sikker hit for hele familien. Men de historiske byer som f.eks. Évora, Coimbra og Porto lokker med middelalderlige slotte, imponerende katedraler og charmerende pladser. Og I Douru-dalen kan I besøge nogle af de mange portvinshuse og smage på de gyldne dråber - det kan også gøres på hyggelige vandreture gennem vinmarkerne.

Ruddi - rejsespecialist i Aalborg

Der er store oplevelser fra nord til syd i Portugal, og landets størrelse gør, at det er nemt og overskueligt at komme rundt i både bil og autocamper.

Fra det smukke og frodige nord med storbyen Porto, Dourodalen og Nationalparken Peneda Gerês, gennem historiske byer til smukke Lissabon og den unikke Lissabonkyst med den fantastisk beliggende fiskerby Cascais og naturområdet Sintra til sol og badeferie ved Algarvekysten. Ja - fantastiske Portugal er for alle...

Se kør-selv-forslag i bil og autocamper

Vis på kort

Portugal i bil

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 10 % rabat på billeje?

For at få rabatten skal du sætte et flueben i boksen "FDM medlem" under søgebanneret. Efter søgning kan du se din pris og rabatten du opnår. Når du kommer til "bestillingsoplysninger" bliver du sendt til FDM, hvor du skal logge på med din e-mail og adgangskode, hvorefter du fortsætter din bestilling.

Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

Bliv medlem af FDM og få 10% på billejen 


"Tip til Lissabonkysten:

Tag toget fra Lissabon til den lille hyggelige og nærmest malerisk beliggende fiskerby Cascais. Stå af i Estoril, og gå langs vandet/strandpromenaden ind til Cascais"

- Ruddi, rejsespecialist i FDM travel


Oplev Portugal med en autocamper

Vi har Danmarks største udvalg af autocampere - du får 500 kr rabat som medlem af FDM

Som medlem af FDM kan du få 500 kr. rabat pr. booking på leje af autocamper, men kun når du bestiller via en rejsespecialist. Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

Bestil autocamperen hos en rejsespecialist og få rabatten


"Tip til Lissabon:

Nyd udsigten fra Miradouro da Senhora do Monte (Lissabons højeste punkt) eller nyd en drink på Hotel Mundials rooftop bar med en helt fantastisk udsigt over byen."

- Ruddi, rejsespecialist i FDM travel