Pousada dos Loios, Évora

Bo i en munkecelle

Pousada dos Loios, Èvora

Pousada dos Loios, der også er kendt som Pousada Convento de Évora, ligger centralt i byen Évora, der med sin velbevarede historiske bymidte er UNESCO verdensarv. Pousadaen ligger mellem kirken Catedral Gótica de Évora og det romerske tempel samt tæt på den centrale plads Praça do Giraldo og byens universitet Colégio do Espírito Santo.

I bygningen er der minder og rester af den oprindelige arkitektur på klostret, og udenfor kan I slappe af under den overdækkede esplanade eller ved den swimmingpoolen.

Pousadaens værelser er alle tidligere munkeceller, hvor kun funktion og indretning er blevet ændret, hvorfor næsten alle er forskellige fra hinanden. Cellerne, der er omdannet til hyggelige, moderne og komfortable værelser, men bevarer historiske minder fra tidligere brug og tidsmæssige epoker.

Fra 668 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Pousada
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

et tidligere kloster 

Bygningen, der i dag huser Pousada dos Lóios, er det tidligere kloster S. João Evangelista.

Det blev grundlagt i 1487 af D. Rodrigo Melo, 1. kanon i Olivença og bygget under ordre fra D. João II, hvor byens fæstning Castelo de Évora tidligere lå. Efter en kongelig ordre fra 1834 om at lukke alle klostre og klostre i Portugal, blev klosteret i Évora efterladt ubeboet i nogen tid.

I det 18. århundrede gennemgik klostret ændringer som følge af brandskader og jordskælvet i 1755. I 1965 åbnede klosteret sine døre igen som Pousada de Portugal efter en gennemgående renovering og tilpasning til hotel.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud