Dalhousie Castle and Spa

Luksus nær magiske edinburgh

Dalhousie Castle and Spa, Edinburgh
Dette smukke slot ligger lige uden for Edinburgh, så I kan nemt tage ind til byen, uden at skulle bo i byens travlhed. Slottet blev bygget i det 13. århundrede og har haft konger, dronninger og andre prominente gæster boende. Nu er slottet indrettet som hotel, hvor luksus og velvære lever i bedste velgående.

Hvis jeres kør-selv-ferie starter eller slutter i Edinburgh, kan I forkæle jer selv med et fantastisk ophold på Dalhousie Castle and Spa. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 990 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

propfyldt med unikke oplevelser

På Dalhousie Castle and Spa er I garanteret luksus og afslapning i bedste stil. Inden for slottets rammer finder I 29 værelser, som alle er smagfuldt indrettede i traditonel skotsk stil. Efter en oplevelsesrig dag i Edinburgh er der velfortjent afslapning i Aqueous Spa, hvor I kan prøve hydroterapi, som noget nyt i Skotland.

Når sulten melder sig kan I prøve en af hotellets to restauranter. The Orangery serverer lækker bistro mad i en afslappet atmosfære med udsigt over parken. Hvis I er på jagt efter en unik madoplevelse, skal I prøve den pris-vindende Dungeon Restaurant, som serverer udsøgt skotsk mad med et fransk twist. Med til oplevelsen hører, at restauranten ligger i slottets fangehul, som nu er blevet udsmykket med levende lys og gamle rustninger.

  • 29 karakterfulde og luksuriøse værelse
  • Lækker skotsk morgenmad inkluderet
  • Unikke spa og madoplevelser
  • Vundet pris af Scottish Hotel Awards for "Castle Hotel of the Year" i 2016
  • Oplevelser i nærheden: Edinburgh, The Royal Yacht Britannia i Leith med Castle, Glenkinchie Distillery

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud