Ednam House Hotel

hyggeligt hotel ved River Tweed

Ednam House Hotel, Kelso i sydlige Skotland
Edmam House Hotel ligger få kilometer fra grænsen mellem England og Skotland. Her finder I lækre værelser, som alle er blevet individuelt designet og på flere af værelserne kan I nyde den afslappende udsigt over River Tweed. Hotellet har to restauranter, som begge serverer udsøgt mad.

På jeres kør-selv-ferie gennem England og Skotland, kan I med fordel overnatte på dette fine hotel, og prøve en af de fantastiske restauranter.  Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 490 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

gæstfrihed og kulinarisk excellence

Ednam House Hotel ligger i hjertet af Kelso, men er omkranset af et fredeligt parklandskab ved bredden af River Tweed. Den bedste måde at opleve naturen i Kelso på, er at tage ud og fiske i Junction Pool, et af verdens mest anerkendte steder at fiske laks. Hvis fiskeri ikke er noget for jer, kan I stadig smage de lokale fisk på hotellets restaurant. Restauranten med det passende navn Riverside, serverer friskfanget laks fra floden og andre lækre råvarer fra lokalområdet. Når I ikke benytter jer af hotellets faciliteter, kan I gå tur gennem den charmerende landsby, som Sir Walter Scott kaldte "the most beautiful in all of Scotland".

  • Varm skotsk gæstfrihed fra sekundet I træder ind af døren
  • Nem adgang til det bedste Kelso har at byde på
  • Lækker skotsk morgenmad inkluderet
  • 32 værelser individuelt designet værelser, med mulighed for fantastisk udsigt over River Tweed
  • Oplevelser i nærheden: Kelso, Floors Castle, Mellerstain House and Gardens, Smailholm Tower

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud