Mar Hall Golf & Spa Resort

5-stjernet luksus nær Glasgow

Mar Hall Golf & Spa Resort, Glasgow i Renfrewshire
På det 5-stjernet Mar Hall Resort, som kun ligger 10 minutter fra Glasgow lufthavn, er I sikre på at opleve upåklagelig service og fantastisk indkvartering. Der er masser af aktiviteter at lave på hotellets betagende 1 km2 store ejendom. 

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Skotland gerne vil opleve Glasgow, men stadig vil være væk fra storbyens travlhed, anbefaler vi dette hotel til jer. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 752 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Forkælelse i smukke omgivelser

Spektakulær arkitektur, lækre værelser og fantastisk service smelter naturligt sammen og gør Mar Hall Resort til et verdensklasse 5-stjernet hotel. I kan gå en tur på hotellets enorme område og udforske dets fornemme haver, forkæle jer selv med en behandling i Decléor Spa eller gå en runde på hotellets Championship golfbane. Hvis I foretrækker at besøge Glasgow, er byen ikke mere end en kort køretur væk. Der er mulighed for at spise lækker gourmetmad på Cristal Restaurant i charmerende og hyggelige omgivelser. Hvis I har lyst til et mere uformelt måltid, skal I besøge Mar Hall's anmelderroste italienske restaurant Il Posto. Hotellet ligger helt ud til River Clyde med en herlig udsigt. 

  • Designet af Sir Robert Smirke, arkitekten bag The British Museum i London
  • Fantastisk 1 km2 stort landområde
  • Fuld skotsk morgenmad inkluderet
  • King-sized senge med linned af egyptisk bomuld
  • Oplevelser i nærheden: Glasgow, Loch Lomond, Paisley Abbey, Glengoyne Distillery

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud