Dalhousie Castle and Spa, Bonnyrigg ved Edinburgh

Luksus nær magiske edinburgh

Dalhousie Castle and Spa, Bonnyrigg ved Edinburgh
Dette smukke slot ligger lige uden for Edinburgh, så I kan nemt tage ind til byen, uden at skulle bo i byens travlhed. Slottet blev bygget i det 13. århundrede og har haft konger, dronninger og andre prominente gæster boende. Nu er slottet indrettet som hotel, hvor luksus og velvære lever i bedste velgående.

Hvis jeres kør-selv-ferie starter eller slutter i Edinburgh, kan I forkæle jer selv med et fantastisk ophold på Dalhousie Castle and Spa. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 752 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Unik oplevelser

På Dalhousie Castle and Spa er I garanteret luksus og afslapning i bedste stil. Inden for slottets rammer finder I 29 værelser, som alle er smagfuldt indrettede i traditionel skotsk stil. Efter en oplevelsesrig dag i Edinburgh er der velfortjent afslapning i Aqueous Spa, hvor I kan prøve hydroterapi, som noget nyt i Skotland. Og så har hotellet vundet prisen "Castle Hotel of the Year" i 2016, som tildeles af Scottish Hotel Awards.

Når sulten melder sig kan I prøve en af hotellets to restauranter. The Orangery serverer lækker bistro mad i en afslappet atmosfære med udsigt over parken. Hvis I er på jagt efter en unik madoplevelse, skal I prøve den pris-vindende Dungeon Restaurant, som serverer udsøgt skotsk mad med et fransk twist. Med til oplevelsen hører, at restauranten ligger i slottets fangehul, som nu er blevet udsmykket med levende lys og gamle rustninger.

Dalhousie Castle byder på 29 karakterfulde og luksuriøse værelse og dagen starter med en lækker skotsk morgenmad. Og efter den herlige morgenmad kan I besøge Edinburg (14 km), The Royal Yacht Britannia i Leith og Glenkinchie Distillery.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011