Dalhousie Castle and Spa, Edinburgh

Luksus nær magiske edinburgh

Dalhousie Castle and Spa, Edinburgh
Dette smukke slot ligger lige uden for Edinburgh, så I kan nemt tage ind til byen, uden at skulle bo i byens travlhed. Slottet blev bygget i det 13. århundrede og har haft konger, dronninger og andre prominente gæster boende. Nu er slottet indrettet som hotel, hvor luksus og velvære lever i bedste velgående.

Hvis jeres kør-selv-ferie starter eller slutter i Edinburgh, kan I forkæle jer selv med et fantastisk ophold på Dalhousie Castle and Spa. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 748 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

unik oplevelser

På Dalhousie Castle and Spa er I garanteret luksus og afslapning i bedste stil. Inden for slottets rammer finder I 29 værelser, som alle er smagfuldt indrettede i traditonel skotsk stil. Efter en oplevelsesrig dag i Edinburgh er der velfortjent afslapning i Aqueous Spa, hvor I kan prøve hydroterapi, som noget nyt i Skotland. Og så har hotellet vundet prisen "Castle Hotel of the Year" i 2016 , som tildeles af Scottish Hotel Awards.

Når sulten melder sig kan I prøve en af hotellets to restauranter. The Orangery serverer lækker bistro mad i en afslappet atmosfære med udsigt over parken. Hvis I er på jagt efter en unik madoplevelse, skal I prøve den pris-vindende Dungeon Restaurant, som serverer udsøgt skotsk mad med et fransk twist. Med til oplevelsen hører, at restauranten ligger i slottets fangehul, som nu er blevet udsmykket med levende lys og gamle rustninger.

Dalhousie Castle byder på 29 karakterfulde og luksuriøse værelse og dagen starter med en lækker skotsk morgenmad. Og efter den herlige morgenmad kan I besøge Edinburg (14 km), The Royal Yacht Britannia i Leith og Glenkinchie Distillery.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud