Duisdale House Hotel, Isle of Skye

afslapning er i højsædet

Duisdale House Hotel, Isle of Skye

Nyd en unik højlandsferie på det smarte og elegante Duisdale House Hotel på Isle of Skye. Med en beliggenhed på Sleat-halvøen på den sydlige spids af Skye, vil du blive belønnet med en betagende udsigt og fredelige, maleriske haver.

Duisdale House Hotel er omgivet af store haver og den historiske Duisdale-skov og ligger på en bjergskråning på den sydlige spids af den smukke Isle of Skye med panoramaudsigt over Sleat-sundet. Duisdale House blev bygget i 1865 som en jagthytte og fik et nyt liv, da det blev renoveret til et stilfuldt boutiquehotel med et højt serviceniveau.

Hotellet har18 luksuriøse værelser og suiter, en god restaurant, vinterhave samt en elegant lounge med højt til loftet og pejs med udsigt over haven. Der er naturligvis også en bar, der er veludstyret med Malt Whisky.

Fra 941 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lokale råvarer

Hotellets to spisesteder baserer sine menuer på de bedste lokale råvarer, som det kreative køkkenhold anvender til glæde for både ganen og øjet. Menuen skifter dagligt baseret på friske ingredienser fra Skye's spisekammer. Her er tillige et imponerende vinkort, et fint udvalg af skotske malt whiskyer og et udvalg af gin.

Chart Room giver en afslappet mulighed for en let frokost eller et tidligt aftensmåltid fra à la carte-menuen, der også her er baseret på de samme lækre, lokale råvarer.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud