Ednam House Hotel, Kelso, Borders/Skotland

hyggeligt hotel ved River Tweed

Ednam House Hotel, Kelso i sydlige Skotland
Edmam House Hotel ligger få kilometer fra grænsen mellem England og Skotland. Her finder I lækre værelser, som alle er blevet individuelt designet og på flere af værelserne kan I nyde den afslappende udsigt over River Tweed. Hotellet har to restauranter, som begge serverer udsøgt mad.

På jeres kør-selv-ferie gennem England og Skotland, kan I med fordel overnatte på dette fine hotel, og prøve en af de fantastiske restauranter.  Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 700 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik Overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

gæstfrihed og kulinarisk excellence

Ednam House Hotel ligger i hjertet af Kelso, men er omkranset af et fredeligt parklandskab ved bredden af River Tweed. Den bedste måde at opleve naturen i Kelso på, er at tage ud og fiske i Junction Pool, et af verdens mest anerkendte steder at fiske laks. Hvis fiskeri ikke er noget for jer, kan I stadig smage de lokale fisk på hotellets restaurant. 

Restauranten med det passende navn Riverside, serverer friskfanget laks fra floden og andre lækre råvarer fra lokalområdet. Når I ikke benytter jer af hotellets faciliteter, kan I gå tur gennem den charmerende landsby, som Sir Walter Scott kaldte "the most beautiful in all of Scotland".

Ednam House Hotel byder på varm skotsk gæstfrihed fra sekundet I træder ind af døren. Her venter 32 individuelt designede værelser, flere med en formidabel udsigt over River Tweed og dagen starter med en lækker skotsk morgenmad. Samtidig har I nem adgang til det bedste Kelso har at byde på samt nærliggende seværdigheder som Floors Castle, Mellerstain House and Gardens og Smailholm Tower.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud