Ednam House Hotel, Kelso, Borders/Skotland

Hyggeligt hotel ved River Tweed

Ednam House Hotel, Kelso i sydlige Skotland
Edmam House Hotel ligger få kilometer fra grænsen mellem England og Skotland. Her finder I lækre værelser, som alle er blevet individuelt designet og på flere af værelserne kan I nyde den afslappende udsigt over River Tweed. Hotellet har to restauranter, som begge serverer udsøgt mad.

På jeres kør-selv-ferie gennem England og Skotland, kan I med fordel overnatte på dette fine hotel, og prøve en af de fantastiske restauranter. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 700 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik Overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Gæstfrihed og kulinarisk excellence

Ednam House Hotel ligger i hjertet af Kelso, men er omkranset af et fredeligt parklandskab ved bredden af River Tweed. Den bedste måde at opleve naturen i Kelso på, er at tage ud og fiske i Junction Pool, et af verdens mest anerkendte steder at fiske laks. Hvis fiskeri ikke er noget for jer, kan I stadig smage de lokale fisk på hotellets restaurant.

Restauranten med det passende navn Riverside, serverer friskfanget laks fra floden og andre lækre råvarer fra lokalområdet. Når I ikke benytter jer af hotellets faciliteter, kan I gå tur gennem den charmerende landsby, som Sir Walter Scott kaldte "the most beautiful in all of Scotland".

Ednam House Hotel byder på varm skotsk gæstfrihed fra sekundet I træder ind af døren. Her venter 32 individuelt designede ;værelser, flere med en formidabel udsigt over River Tweed og dagen starter med en lækker skotsk morgenmad. Samtidig har I nem adgang til det bedste Kelso har at byde på samt nærliggende seværdigheder som Floors Castle, Mellerstain House and Gardens og Smailholm Tower.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011