Fonab Castle Hotel, Pitlochry, Perthshire

Luksus og komfort i pitlochry

Fonab Castle Hotel, Pitlochry i Perthshire
Dette luksuriøse slotshotel åbnede i 2013, med en idè om, at der ikke skulle spares på noget. Siden da har Fonab Castle etableret sig selv som et 5-stjernet hotel med to fantastiske restauranter. Hotellet ligger i idylliske omgivelser med inspirerende udsigt over River Tummel.

Hvis i på jeres kør-selv-ferie gennem Skotland, vil opleve ægte luksus og fantastisk mad skal I stærkt overveje et par overnatninger på Fonab Castle Hotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.458 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

'Divine dining' i Tummel Valley

Fonab Castle Hotel ligger perfekt placeret i det smukke landskab, men stadig kun et stenkast fra den hyggelige by Pitlochry. Selv om hotellet er i absolut topklasse, formår det at skabe en uformel atmosfære, for at gøre jeres ophold så afslappende som overhovedet muligt. I løbet af dagen kan I med en kort køretur nå ud til seværdigheder som Scone Palace, det skotske Highland eller en masse majestætiske slotte. Hvis I føler for en mere afslappende dag, kan I tilbringe den på hotellet i det exceptionelle Woodland Spa eller en tur i den fantastiske indendørspool.

På Fonab Brasserie får I fremragende mad i charmerende og tilbagelænet atmosfære med skøn udsigt over Loch Faskally til Ben Vrackie. Restaurant Sandemans er en oplevelse i sig selv med excellent gastronomi. Restauranten er en del af et eksklusivt selskab af omkring 200 restauranter i Storbritannien, som har tre af de respekteret og eftertragtet AA Rosettes. Vinkælderen lokker med udsøgte vine, og baren byder på en af de største samlinger af whisky og gin i Skotland.

Fonab Castle er et 5-stjernet hotel med fokus på luksus, komfort og lækker mad og tilbyder 42 individuelt designede værelser, inspireret af de omkringliggende Perthshire Highlands. Dagen starter med en udsøgt skotsk morgenmad, og bagefter har I mulighed for at udforske de maleriske omgivelser og hyggelige slotte i nærheden samt seværdigheder som Loch Tay, Loch Tummel, Edradour Distillery og Pitlochry Fish Ladder.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011