Isle of Eriska Luxury Hotel, Benderloch, Argyll

opkaldt efter vikingen erik den røde

Isle of Eriska Luxury Hotel, Benderloch, Argyll

Isle of Eriska Hotel og øen, hvor det ligger, skylder sit navn til Erik den Røde, der hærgede den Skotlands vestkyst i det 10. århundrede. Senere tider var dog mere fredelige, da den skotske kirke senere overtog ejerskabet af øen.

Hovedhuset er bygget i 1884 efter tegninger af arkitekten Hippolyte Blanc, der blev meget rost ikke kun for den skotske baroniale byggestil, men også for de anvendte materialer. Blanc er en anerkendt arkitekt i Skotland, specielt for byggerierne i Edinburgh St Cuthbert's Church og Argyll Tower på Castle.

Isle of Eriska Hotel har i alt 34 soveværelser fordelt med 16 i hovedhuset og en række selvstændige boliger, herunder 5 spa-suiter beliggende i haven med privat boblebad, 2 havehytter ideelle til familier med 2 soveværelser og 6 Hilltop lejligheder med privat spabad placeret på bakketoppen med udsigt over Loch Linnhe.

Som med ethvert landsted varierer soveværelserne alle i former og størrelser, men alle har de samme faciliteter, bekvemmeligheder og luksus, som I kan forvente af et 5-stjernet hotel.

Eriska's Hilltop lejligheder ligger kun en kort gåtur op ad bakken fra hovedhotellet med en utrolig udsigt over Loch Creran til den smukke ø Lismore. Hver lejlighed er individuelt designet og har rigelig plads til 2 personer til at uforstyrret afslapning på vores private ø. Det er fuldt udstyrede, luksuriøse boliger, som kan bookes med egen forplejning eller bed and breakfast med morgenmad, der nydes på hotellet. Gæster, der bor på Eriska Hilltop , er også velkomne til at bruge Isle of Eriska Hotel, golfbane, Driving Range, swimmingpool og fritidsfaciliteter og udforske den private ø Eriska.

Fra 2.295 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

fine dining

Spis i Isle of Eriska Luxury Hotels Fine Dining Restaurant

Hotellets spisestue udgøres af flere områder fra morgenrummet med udsigt over græsplænerne, ”butlers pantry”, og endelig vinterhaven, som blev tilføjet i 2002 med udsyn under grenene af den eg, der blev plantet det år, huset blev bygget. Her kan I nyde alt fra morgenmad, afternoon tea, Champagne afternoon Tea til en gourmetoplevelse med a la carte menuer.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud