Knockderry Country House, Helensburgh, Argyll & Bute

En varm velkomst

Knockderry Country House, Argyll & Bute

En varm velkomst venter jer på det charmerende Knockderry Country House, et Scottish Country Hotel med komfortable værelser, ekstraordinær service, charmerende indretning og lækre kulinariske oplevelser.

Knockderry Country House ligger i hjertet af højlandet ved bredden af Loch Long og er et perfekt udgangspunkt for jeres tur i Skotland. Knockderry Country House blev oprindelig opført i 1846 som en sommerbolig for David Anderson, en velhavende tekstilfabrikant, som ønskede et sommersted borte fra Glasgows røg og støj. Sommerstedet blev udvidet i 1897 af sønnen John Anderson, som satte den skotske arkitekt på opgaven, og det er hans arbejde der afspejles i de smukke glaspartier, træværksarbejder og malerier.

Leiper arbejdede med en række kunstnere inden for kunst-og-håndværksbevægelsen, og dette værk er tydeligt i hele Knockderry med smukt farvet glaspartier, træværk og malerier.

Hotellet har 15 individuelt indrettede værelser er individuelt designet til at give jer en perfekt afslappende pause væk fra hverdagen.

Fra 952 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Anerkendt restaurant

På Knockderry Country House kan I nyde jeres aftensmåltid i den smukke Leiper restaurant. Restauranten ligger i et af de oprindelige rum med smukt farvede glasvinduer, udsigt over Loch Long samt et stor brændeovn, så her er den perfekte ramme for en middag.

Restauranten har opnået både en Twistle Award, som et af de bedste spisesteder i det vestlige Skotland samt en anerkendelse fra AA. Her serveres retter fra hav og land og alt baseret på de lokale og friske ingredienser, som området byder på.

Er I til en lettere menu, så kan I spise på hotellets terrasse eller i lounge baren, hvor der serveres lounge-menuer. Eller måske frister en kop kaffe med lækkert hjemmebag eller en afternoontea med te, scones friskskårne sandwich og alt, hvad et sådant mellemmåltid frister med.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011