Mar Hall Golf & Spa Resort, Glasgow

5-stjernet luksus nær Glasgow

Mar Hall Golf & Spa Resort, Glasgow i Renfrewshire
På det 5-stjernet Mar Hall Resort, som kun ligger 10 minutter fra Glasgow lufthavn, er I sikre på at opleve upåklagelig service og fantastisk indkvartering. Der er masser af aktiviteter at lave på hotellets betagende 1 km2 store ejendom. 

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Skotland gerne vil opleve Glasgow, men stadig vil være væk fra storbyens travlhed, anbefaler vi dette hotel til jer. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 752 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Forkælelse i smukke omgivelser

Spektakulær arkitektur, lækre værelser og fantastisk service smelter naturligt sammen og gør Mar Hall Resort til et verdensklasse 5-stjernet hotel. I kan gå en tur på hotellets enorme område og udforske dets fornemme haver, forkæle jer selv med en behandling i Decléor Spa eller gå en runde på hotellets Championship golfbane. Hvis I foretrækker at besøge Glasgow, er byen ikke mere end en kort køretur væk.

Der er mulighed for at spise lækker gourmetmad på Cristal Restaurant i charmerende og hyggelige omgivelser. Hvis I har lyst til et mere uformelt måltid, skal I besøge Mar Hall's anmelderroste italienske restaurant Il Posto. Hotellet ligger helt ud til River Clyde med en herlig udsigt. 

Hotellet er designet af Sir Robert Smirke, arkitekten bag The British Museum i London og ligger i et fantastisk en kvadratkilometer stort landområde. Værelserne er lækre og velindrettede og forskellige i størrelse, men alle med king-size senge med linned af egyptisk bomuld og alle moderne faciliteter. Om morgenen venter en fuld skotsk morgenmad inden dagens oplevelser i Glasgow eller ved Loch Lomond, Paisley Abbey eller Glengoyne Distillery.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud