Redwood House Hotel, Isle of Skye

Midt i naturen på isle of skye

Redwood House Hotel, Isle of Skye

Med en beliggenhed på Greshornish-halvøen i den nordvestlige del af Isle of Skye med fantastisk, uspoleret udsigt over søen og det omkringliggende landskab tilbyder Redwood House Hotel sine gæster en varm velkomst og kvalitetsindkvartering i virkelig fredelige og afsondrede omgivelser. Hotellet har en ideel beliggenhed til at udforske øen med kun 25 minutters kørsel fra havnebyen Portree.

Hvert af hotellets 17 soveværelser er rummeligt og komfortabelt indrettet med enten en king-size eller dobbeltseng, et fladskærms-tv med satellitkanaler samt faciliteter til at lave te og kaffe. Alle har et moderne badeværelse med brusebad eller badekar og hårtørrer. Hotellets restaurant serverer en traditionel skotsk morgenmad hver morgen, og aftensmåltidsmenuen tilbyder retter tilberedt med lokale råvarer.

Her kan I slappe af og nyde udsigten fra baren og loungeområdet og prøve et bredt udvalg af Talisker whiskys, lokalt bryggede Skye-øl og en række andre drikkevarer, herunder vin, pilsner og læskedrikke. I er faktisk så langt fra alfarvej, at der er ringe eller ingen mobiltelefonmodtagelse, men I kan komme i kontakt med omverden via wi-fi i opholdsstuen.

Indkørslen til Redwood House er via en 2 mil enkeltsporet vej langs kysten med får og lam, der frit strejfer frit omkring. Er I opmærksomme kan I muligvis se en musvåge eller en anden rovfugl flyve forbi og på vandet kan I se oddere, søler og hejrer.

Fra 1.123 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bæredygtighed

Et stort tema for Redwood House Hotel er bæredygtighed, hvor indsatsen fx sættes ind for at minimere brugen af unødvendig plast. Hotellets vand kommer direkte fra en privat brønd og filtreres til en ideel pH-værdi, hvilket gør det til en fremragende drikkekvalitet. Derfor får gæsterne ikke plastic kopper eller flasker på værelserne ligesom engangs- og plastindpakket toiletartikler er fjernet fra gæstebadeværelset og erstattet med mere miljøvenlige dispensere.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011