Royal Marine Hotel, Brora, Northern Highlands

Et privat landsted

Royal Marine Hotel, Brora, Northern Highlands

Royal Marine Hotel blev oprindeligt bygget som et privat landsted i begyndelsen af 1900-tallet som et privat hjem for en skotsk industrimagnat.

Den kendte skotske arkitekt og kunsthåndværker, Sir Robert Lorimer, designede det originale palæhus i 1913, og hele atmosfæren i og indretningen af huset skyldes Sir Robert Lorimer fra træbuerne i entreen, den formelle spisestue, det panelerede snookerværelse og den store trappe. Alt bidrager til en atmosfære af stille elegance.

Hotellet tilbyder nu dejlig indkvartering og fremragende mad midt i et smukt skotsk kystlandskab. Her er 21 værelser, der spænder i kategorien fra standard- til master-værelser.

Classic Room er den mindste værelsestype, men absolut indbydende efter at have tilbragt en dag med at udforske alt det nordlige højland har at tilbyde. Med en dobbeltseng er disse værelser det perfekte valg for en nat eller to væk fra det hele.

Vores master room er perfekt placeret til at give jer den ekstra plads, I har brug for, når I skal nyde ferien. Her kan I slappe af og har endda muligheden for at slappe af og spise i jeres eget værelse i stedet for at spise i en af vores tre restauranter. Hvert Master Room har en fantastisk udsigt over haven.

Alle vores ophold inkluderer en lækker komplet skotsk morgenmad.

Fra 953 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

tre restauranter

Maden på Royal Marine Hotel er baseret på friske lokale råvarer og vurderes højt. Hotellet tilbyder 3 restauranter, og gæsterne kan nyde uformel spisning i Garden Room, eller ved specielle lejligheder kan I prøve Bistro Bar eller Lorimer Restaurant.

Uanset hvad I vælger, vil I få lækker, frisklavet mad. Da regionen er fuld af prisbelønnet mad og drikke i høj kvalitet, udvælger kokken kun de fineste og friskeste lokale produkter for at give jer smagfyldte retter, herunder fisk og skaldyr og 28-dages hængt oksekød, leveret fra den nærliggende by Golspie,

Highland Fine Cheese of Tain og Clynelish Distillery malt tilføjer et Highland kick til nogle af vores søde og salte retter. Alle desserter er lavet af hotellets egne kokke, og menuer ændres regelmæssigt for at give jer sæsonbetonede retter hele året rundt.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Skotland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011