Finca Son Palou, Orient

Eventyrlig Finca i Tramuntana-bjergene

Finca Son Palou, Orient
Finca Son Palau ligger midt i et privat 150 hektar stor område med æble- og kirsebærtræer, marker og bjerge. Fincaen er perfekt for jer der ønsker fred og, for naturelskere og for jer, der sætter pris på god mad.

Son Palau er en gammel bondegård, bygget i typisk mallorcinsk stil og med gårdens egne organiske produkter. Fincaens økologiske filosofi er ikke bare ord, og mange af de økologisk hjemmeproducerede råvarer indgår i køkkenets dejlige regionale retter.

Fincaen har en lang og rig historie, der går tilbage til midten af det 15. århundrede. Bygningerne er i en karakteristisk mallorcinsk stil og byder gæsterne velkommen med lokal charme og elegance. Værelserne er smukt indrettet og veludstyrede med moderne faciliteter, der sikrer komfort og bekvemmelighed for alle gæster.

På Fincaen finder I bar, restaurant, udendørs svømmebassin og en smuk have. Hotelværelserne har alle bad/bruser, hårtørrer, pengeskab, telefon, minibar, satellit-TV og aircondition/centralvarme.

Fra 930 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

bo Midt i naturen 

Rundt om hotellet ligger velplejede haver, der igen indrammes af den fantastiske uspolerede natur. Selve hotellet byder på 12 værelser, en fremragende restaurant og en herlig swimmingpool på en lavere liggende terrasse. Overalt med en eventyrlig udsigt over bjergene.

Fincaen ligger omgivet af imponerende haver i Orient-dalen med et smukt mallorcinske landskab omgivet af Tramuntana-bjergkæden. Den lille landsby Orient er med sine 25 huse et fristed af ro. I stilen og arkitekturen i husene i Orient samt det rolige uforstyrrede liv i byen kan I nærmeste fornemme, hvordan byen er gået uforstyrret gennem historiens gang.

Trods denne uforstyrrethed er der kun 25 minutters køretid til Palma og 20 minutter til Soller, så I er bogstavelig talt midt på Mallorca.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011