Hotel Silken Gran Teatro, Burgos

Et hotel bag facaden til et tidligere teater

Silken Gran Teatro, Burgos
Det 4-stjernede hotel Silken Gran Teatro ligger centralt i Burgos ned til Rio Arlanzón kun få minutters gang fra byens kendte UNESCO katedral og alle byens andre seværdigheder. Hotellet gemmer sig bag en smuk og anderledes facade, der tidligere dækkede over teateret Gran Teatro, der nu kun afspejles i hotellets navn.

Hotellet er indrettet i en moderne og nutidig stil, der er en fantastisk kontrast til de gamle og historiefyldte gader i byen Burgos, og her er der 117 værelser at vælge imellem fra dobbeltværelser til almindelige dobbeltværelser til suiter. Når I ankommer i jeres bil er der mulighed for parkering i hotellets private garage, så I efterfølgende let kan udforske Burgos til fods.

Hotellet ligger i udkanten af den gamle del af Burgos, så på få minutter er I midt i det historiske Burgos. På den anden side af floden finder I det spændende museum Museo de la Evolución Humana, hvor I kan følge den menneskelige evolution inspireret af den nærliggende UNESCO klassificerede udgravning i Atapuerca.

440 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

En god restaurant og en skybar

Restauranten La Tramoya på Silken Gran Teatro er et velkendt kulinarisk sted i Burgos. Her kan man prale af autentisk galicisk køkken, der kan tilfredsstille stort set alle ønsker fra gæsterne. Det er også her hotellet serverer morgenmad, som er den bedste måde at indlede jeres tur på opdagelse rundt i Burgos.

Dagen kan I fx afslutte på tagterrassen, hvor I finder Sky Bar – hotellets udendørs bar og cafe. Her finder I ud over et godt udvalg af vine og cocktail tillige byens bedst udsigt over Burgos og det omliggende landskab.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011