Malagas flotteste panoramaudsigt

Se Malaga folde sig ud for fødderne af dig

Nysgerrig efter, hvor Malagas bedste udsigt mon gemmer sig? Jamen, så får du svaret her. På toppen af AC Hotel Malaga Palacios 15& etager finder du en tagterrasse, der ganske enkelt serverer hele Malaga på et sølvfad.

Fra terrassen kan du blandt andet se de bombastiske fæstninger Alcazaba og Gibralfaro, der tidligere kunne få det til at løbe koldt ned ad ryggen på fjenden. Desuden troner byens karakteristiske Cátedral de Malaga frem lige ved siden af terrassen, og som med sit ene halvfærdige klokketårn har fået øgenavnet La Manquita, der betyder ”den en-armede dame”.

Nyd den enestående udsigt over havnepromenaden og hele Malagas bykerne – eventuelt med en lille forfriskning fra restaurant og bar Ático. Terrassen er tilgængelig for alle, så man behøver ikke nødvendigvis at være indlogeret på hotellet for at nyde udsigt og indtag, når det er tid til pause undervejs på kør-selv-ferien i Andalusien.

Niels fra Aalborg

Det er oplagt at starte aftenen i Malaga her. Nyd solen gå ned og få en drink inden I besøger byens mange spændende restaurater og natteliv

Kort

Vis på kort