Flybilletter til Dallas

Bestil din flybillet til Dallas

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Dallas, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Dallas i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen..

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnen i Dallas

Dallas internationale lufthavn er langt den største i Texas med mere end 65 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger ca. 30 km fra Dallas centrum.

Navn: Dallas/Fort Worth International Airport
Adresse: 2400 Aviation Dr N, DFW Airport, TX 75261, USA
IATA kode: DFW
Flyvetider til Dallas International Airport: Ca. 13 timer med et skift.
Tidsforskel: -7 timer fra Danmark

Til og fra lufthavnen

Du kan nemt og billigt komme til Dallas centrum med tog (DART, Dallas Area Rapid Transit). Har du lejet en bil, der står klar til dig i lufthavnen, kan du hurtigt komme videre til din endelige destination i Texas.

Kontakt os for en flybillet til Dallas

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Dallas, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Dallas. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Dallas, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Dallas til den bedst mulige pris.

Flybillet til Dallas i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Dallas.

Kombiner din flybillet til Dallas med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Dallas, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Dallas er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Dallas i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Dallas .

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA