Flybilletter til Dallas

Bestil FLYBILLETTER ONLINE

Du kan nemt bestille din flybillet til Dallas i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Dallas i USA, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Lufthavnen i Dallas

Dallas internationale lufthavn er langt den største i Texas med mere end 65 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger ca. 30 km fra Dallas centrum.

Navn: Dallas/Fort Worth International Airport
Adresse: 2400 Aviation Dr N, DFW Airport, TX 75261, USA
IATA kode: DFW
Flyvetider til Dallas International Airport: Ca. 13 timer med et skift.
Tidsforskel: -7 timer fra Danmark

 

Til og fra lufthavnen

Du kan nemt og billigt komme til Dallas centrum med tog (DART, Dallas Area Rapid Transit). Har du lejet en bil, der står klar til dig i lufthavnen, kan du hurtigt komme videre til din endelige destination i Texas.

 

Værd at vide om flybilletter til Dallas

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Dallas i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Dallas tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Dallas. 

Book din flybillet til Dallas online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Dallas i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Dallas, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Dallas

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Dallas, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Dallas.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Dallas, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Dallas til den bedst mulige pris.

Flybillet til Dallas i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Dallas.

Kombiner din flybillet til Dallas med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Dallas, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Dallas er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Dallas i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Dallas .

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Chicago, Dansk Vestindien, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA