Flybilletter til Seattle

Bestil din flybillet til Seattle

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Seattle, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Seattle i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Seattle lufthavn

Omtrent halvvejs mellem Seattle og nabobyen i syd, Tacoma, ligger Seattle-Tacoma International Airport – med kendingsbogstaverne SEA. Lufthavnen hører til en af de mere overskuelige at lande i USA, og skal man blot mellemlande for at skifte fly, hopper man blot ombord på lufthavnens underjordiske minimetro, der konstant kører rundt i loops mellem terminalerne.

Navn:Seattle-Tacoma International Airport
Adresse: 117801 International Blvd, Seattle, WA 98158, USA
IATA kode: SEA
Flyvetider til Seattle-Tacoma International Airport: Flytiden til Seattle-Tacoma International Airport med ét flyskifte er mellem 14 og 20 timer.
Tidsforskel: -7 timer fra dk

Transport til og fra lufthavnen

Seattle-Tacoma lufthavn ligger omkring 25 kilometer syd for Seattle downtown.

Det er klart nemmest at have en udlejningsbil stående klar, så du selv kan transportere dig videre fra lufthavnen, når du ankommer til Seattle-Tacoma. Alternativet er at hoppe på en af de mange shuttlebusser eller anden form for offtentlig transport som kører fra lufthavnen. Skal du bo på hotel i Seattle, så forhør dig hos hotellet, om de f.eks. tilbyder gratis transport til og fra lufthavnen.

Kontakt os for en flybillet til Seattle

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Seattle, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Seattle, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Seattle til den bedst mulige pris.

Flybillet til Seattle i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Seattle.

Kombiner din flybillet til Seattle med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Seattle, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Seattle i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Seattle.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA