Flybilletter til Fort Lauderdale

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Fort Lauderdale i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Fort Lauderdale, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Lufthavnen i Fort Lauderdales

Navn: Los Angeles International Airport
Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, USA
IATA kode: FLL
Flyvetider til Fort Lauderdale International Airport: Direkte fly til Fort Lauderdale International Airport er ca. 10 timer.
Tidsforskel: -5 timer fra Danmark

 

TRANSPORT TIL OG FRA FORT LAUDERDALE LUFTHAVN

Du har flere muligheder for at komme til dit hotel fra lufthavnen i Fort Lauderdale eller videre til din destination i Florida

Med tog
Der er gratis shuttle busser til Tri-Rail, hvor du kan tage toget videre til dit rejsemål i det sydlige Florida

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med en billig flybillet til Fort Lauderdale, finder du biludlejningskontoret i Rental Car Center, en bygning tæt på terminal 1.

Med taxi
Du kan finde ca. priser med taxi til Fort Lauderdales forskellige områder. Du kan vælge egen taxi eller dele-taxi.

Med bus
Du kan benytte dig af shuttlebusser og de offentlige Broward Country Transit busser.

 

KONTAKT FDM TRAVEL FOR EN FLYBILLET TIL Fort lauderdale

Kontakt altid os på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Fort Lauderdale, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Los Angeles.

Alle vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Fort Lauderdale, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Fort Lauderdale til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Fort Lauderdale i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Fort Lauderdale.

 

Kombiner din flybillet til Fort Lauderdale med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Fort Lauderdale, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Fort Lauderdale er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Fort Lauderdale i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Fort Lauderdale.