Flybilletter til Fort Myers

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Fort Myers i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Fort Myers, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

lufthavnenen i Fort Myers

Lufthavnen i Fort Myers ligger ikke langt fra byen Fort Myers i det sydvestlige Florida. Fra du har modtaget din bagage kan du stå på en af de lækre strande i Fort Myers på under 30 minutter. Fra lufthavnen er der også gode muligheder for at køre videre til andre dele af det sydvestlige Florida.

Navn: Southwest Florida International Airport
Adresse: 11000 Terminal Access Rd, Fort Myers, FL 33913, USA
IATA kode: RSW
Flytider fra København: Der er ingen direkte fly mellem København og Fort Myers
Tidsforskel: -5 tim er fra Danmark

 

TRANSPORT TIL OG FRA FORT MYERS LUFTHAVN

Du har flere muligheder for at komme til dit hotel fra lufthavnen i Fort Myers eller videre til din destination i det sydvestlige Florida.

Med tog
Der er gratis shuttle busser til Tri-Rail, hvor du kan tage toget videre til dit rejsemål i det sydlige Florida

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med en billig flybillet til Fort Myers, kan du hurtigt komme videre til din endelige destination i Florida.

Med taxi
MBA Airport Transportation står for taxi-servicen fra Fort Myers lufthavn. Der er faste priser til de forskellige zoner for op til 3 personer. Taxiture udenfor zonerne, skal aftales inden afgang.

Med bus
Du har mulighed for at tage de offentlige busser (LeeTran) og flere hoteller tilbyder gratis shuttle-busser til deres hotel.

 

Værd at vide om flybilletter til Fort Myers

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Fort Myers i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Fort Myers tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Fort Myers.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Fort Myers

Kontakt os altid på 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Fort Myers, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Fort Myers.

Alle vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Fort Myers, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Fort Myers til den bedst mulige pris.

Flybillet til Fort Myers i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Fort Myers.

Kombiner din flybillet til Fort Myers med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Fort Myers, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Fort Myers er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Fort Myers i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Fort Myers.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

USA: Boston, Chicago, Dansk Vestindien, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA