Flybilletter til Fort Myers

Bestil din flybillet til Fort Myers

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Fort Myers, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Fort Myers i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnenen i Fort Myers

Lufthavnen i Fort Myers ligger ikke langt fra byen Fort Myers i det sydvestlige Florida. Fra du har modtaget din bagage kan du stå på en af de lækre strande i Fort Myers på under 30 minutter. Fra lufthavnen er der også gode muligheder for at køre videre til andre dele af det sydvestlige Florida.

Navn: Southwest Florida International Airport
Adresse: 11000 Terminal Access Rd, Fort Myers, FL 33913, USA
IATA kode: RSW
Flytider fra København: Der er ingen direkte fly mellem København og Fort Myers
Tidsforskel: -5 tim er fra Danmark

TRANSPORT TIL OG FRA FORT MYERS LUFTHAVN

Du har flere muligheder for at komme til dit hotel fra lufthavnen i Fort Myers eller videre til din destination i det sydvestlige Florida.

Med tog
Der er gratis shuttle busser til Tri-Rail, hvor du kan tage toget videre til dit rejsemål i det sydlige Florida

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med en billig flybillet til Fort Myers, kan du hurtigt komme videre til din endelige destination i Florida.

Med taxi
MBA Airport Transportation står for taxi-servicen fra Fort Myers lufthavn. Der er faste priser til de forskellige zoner for op til 3 personer. Taxiture udenfor zonerne, skal aftales inden afgang.

Med bus
Du har mulighed for at tage de offentlige busser (LeeTran) og flere hoteller tilbyder gratis shuttle-busser til deres hotel.

Kontakt os for en flybillet til Fort Myers

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Fort Myers, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Fort Myers. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Fort Myers, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Fort Myers til den bedst mulige pris.

Flybillet til Fort Myers i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Fort Myers.

Kombiner din flybillet til Fort Myers med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Fort Myers, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Fort Myers er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Fort Myers i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Fort Myers.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Seattle, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA