Flybilletter til Minneapolis

Book flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Minneapolis i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Minneapolis i USA, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigs-flybillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

minneapolis lufthavn

Navn: Minneapolis - Saint Paul International Airport
Adresse: 4300 Glumack Dr, St Paul, MN 55111, USA
IATA kode: MSP
Tidsforskel: - 6 timer

 

VÆRD AT VIDE OM FLYBILLETTER TIL minneapolis

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Minneapolis i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Minneapolis tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletterne. 

Book din flybillet til Minneapolis online 

Du kan vælge at bestille din flybillet til Minneapolis i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Minneapolis, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Minneapolis 

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Minneapolis, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Minneapolis.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Minneapolis, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Minneapolis til den bedst mulige pris.

Flybillet til Minneapolis i kombination med et rundrejsepas 

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Minneapolis.

Kombiner din flybillet til Minneapolis med hotel og/eller billeje 

Når du skal købe en flybillet til Minneapolis, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Minneapolis er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Minneapolis i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Boston.